Hrvatski mačka napisał(a):widzę że komuś przeszkadzała nasza rozmowa na bardzo ciekawy temat
Temat może i ciekawy ale forma nie ta.
bieder1 napisał(a):no widzę że admin sprząta
w zasadzie wyciął pół dyskusji - jakiś bezsens
Wycięta została w całości. Na to że w trakcie Kolega powyżej zdążył zacytować usunięte posty nic nie poradzę.
slawek73 napisał(a):Admin, ale dlaczego "mój" czyżbyś nie lubił benzyny..... .Natomiast 10h to wydaje mi się realne przy normalnej autostradowej prędkości z tym że tylko po autostradzie i z południa Polski. Bo przez 86-kę to już ciężej by było, choć ja jadąc przez nią wyjechałem o 11 w nocy i byłem koło Trogiru koło 12 w poludnie, nie śpiesząc się jakoś specjalnie przy tym, dodakowo z ok 1h stałem w korkach.
Przepraszam. Niestety Twój post padł ofiarą postów pomiędzy którymi się znajdował. Dyskusja została wycięta na zasadzie "od postu do końca tematu". Wycinanie selektywne to czasem oddzielanie cukru od soli a i tak jest krzyk dlaczego mój został usunięty a jego nie. Jedyne co to jeszcze raz mogę przeprosić wszystkich poszkodowanych i prosić na przyszłość o zachowanie kultury budując wypowiedzi.