Haweł napisał(a):Bravo 2.0 MJet 165 KM moment 360 Nm...jak na takie lekkie autko,ta moc wymiata...
Słyszałem że bardzo fajny silnik
slawek73 napisał(a):Haweł napisał(a):Bravo 2.0 MJet 165 KM moment 360 Nm...jak na takie lekkie autko,ta moc wymiata...
Słyszałem że bardzo fajny silnik
bieder1 napisał(a):Hrvatski mačka napisał(a):bieder1 napisał(a):kubatychy napisał(a):bieder1 napisał(a):Hrvatski mačka napisał(a):BMW Touring 2.0d 2008r 177PS ok 6L/100km
to po co ci te 177ps jak jezdzisz jak babcia ...
6l/100km to musi być naprawdę zawrotne tempo
A jest gdzie jezdzic szybko i bezpiecznie po naszych klepiskach?? Poza tym czy ktos kto jezdzi samochodem prestizowej marki musi od razu szarżować? Ja osobiście cenie ludzi ktorzy pomimo posiadania szybkiego samochodu, potrafia sie zachować na drodze i to oni powinni dawac przyklad, takie jest moje zdanie
--------------------------
Wyjazd 29.07 - Novi Vinodolski
Granatowa Astra 1.7 Cdti HB
ja nie mówię o wariactwie ale 6/100 to przy takim aucie i takiej mocy to naprawdę emerytura
po mieście ciężko jest mi przekroczyć 7L...trasę z wrocka do splitu ok 1150km pokonuję w ok 10h...więc wydaje mi się że wolno nie jadę
średnia prędkość powyżej 110km/h
różnymi samochodami jeździłem w dieslu i oczywiście ekonomicznie można było wykręcić tego typu wyniki ale przy średniej 110km/h na trasie do CRo to już nie jest jazda economy dlatego trudno mi uwiezyć w te twoje 6 litrów
aaaa i pewnie ze 4 postoje zrobiłeś na obiad i takie tam w tych 10 godzinach
na moje to albo ci sie godziny poplatały albo najogólniej ubarwiłeś trochę wyniki
guniak napisał(a):No dla mnie dalej 10 h jest nie realne.Oczywiście prędkość w granicach dopuszczalnych ,czyli bez odrywania kół od jezdni.Ja jade w dzień i przybywam nad ranem.W mieście 60km/h ,autostrada 140 km/h.Około 6 postojów (2x lpg + kanapki ,kawa ,siku ,winiety)
guniak napisał(a):No dla mnie dalej 10 h jest nie realne.Oczywiście prędkość w granicach dopuszczalnych ,czyli bez odrywania kół od jezdni.Ja jade w dzień i przybywam nad ranem.W mieście 60km/h ,autostrada 140 km/h.Około 6 postojów (2x lpg + kanapki ,kawa ,siku ,winiety)
Haweł napisał(a):Bravo 2.0 MJet 165 KM moment 360 Nm...jak na takie lekkie autko,ta moc wymiata...
Bocian napisał(a):Haweł napisał(a):Bravo 2.0 MJet 165 KM moment 360 Nm...jak na takie lekkie autko,ta moc wymiata...
Mamy takie w robocie. Nie wiem czy to akurat takie egzemplarze ale palą prawie tyle oleju co ropy... Co chwila trzeba sprawdzać i uzupełniać. A kontrolka zapala się dopiero jak silnik jest prawie suchy.
Bocian napisał(a):Haweł napisał(a):Bravo 2.0 MJet 165 KM moment 360 Nm...jak na takie lekkie autko,ta moc wymiata...
Mamy takie w robocie. Nie wiem czy to akurat takie egzemplarze ale palą prawie tyle oleju co ropy... Co chwila trzeba sprawdzać i uzupełniać. A kontrolka zapala się dopiero jak silnik jest prawie suchy.