Dudek2222 napisał(a):Pierwszy raz, ho, ho..
1975, duży Fiat, wtedy z Rodzicami.
Zero awarii.
Przebiję rocznik -pierwszy raz w 1962 r, Opel Rekord 1700, z rodzicami oczywiście.
Niby inne państwo, ale tereny te same
Dudek2222 napisał(a):Pierwszy raz, ho, ho..
Zero awarii.
Maciek1956 napisał(a):Przebiję rocznik -pierwszy raz w 1962 r, Opel Rekord 1700, z rodzicami oczywiście.
Maciek1956 napisał(a):Dudek2222 napisał(a):Pierwszy raz, ho, ho..
Zero awarii.
Przebiję rocznik -pierwszy raz w 1962 r, Opel Rekord 1700, z rodzicami oczywiście.
telepol napisał(a):Pamiętam jak z rodzicami jeździłem Ładą 2107 potocznie zwaną Żiguli do Bułgarii. Były to lata '80 więc ciężkie czasu jeśli chodzi o paliwo i tato założył w miejscu gdzie było koło zapasowe dodatkowy bak, także w sumie wchodziło około 100 l benzyny. Pamiętam bagażnik stelażowy na dachu (osobiście śmiać mi się teraz chce jak niektórzy kręcą głową z niesmakiem na nowoczesne box -y że mają za duży opór powietrza). Ale zawsze się dojechało i bez problemu wróciło.
pozdrawiam
Maciek1956 napisał(a):Pamiętam, że jechaliśmy w niedługim czasie po trzęsieniu ziemi, byłe trudne odcinki do przejechania, droga częściowa "urwana", Mama stała od strony przepaści i pomagała Tacie przejechać. Gdzieś powinny być jeszcze zdjęcia, może znajdę.
PETERENZO napisał(a):Maciek1956 napisał(a):Pamiętam, że jechaliśmy w niedługim czasie po trzęsieniu ziemi, byłe trudne odcinki do przejechania, droga częściowa "urwana", Mama stała od strony przepaści i pomagała Tacie przejechać. Gdzieś powinny być jeszcze zdjęcia, może znajdę.
Myślę, że więcej osób chętnie zobaczy te zdjęcia - szukaj!
nur napisał(a):PETERENZO napisał(a):Maciek1956 napisał(a):Pamiętam, że jechaliśmy w niedługim czasie po trzęsieniu ziemi, byłe trudne odcinki do przejechania, droga częściowa "urwana", Mama stała od strony przepaści i pomagała Tacie przejechać. Gdzieś powinny być jeszcze zdjęcia, może znajdę.
Myślę, że więcej osób chętnie zobaczy te zdjęcia - szukaj!
też czekam na fotki