telepol napisał(a):Rysio napisał(a):dargry napisał(a):pokażcie mi 4 Mućki stojące na jednej ulicy
Potwory w przyrodzie nie występują stadnie
Żółta kartka dla moda za prowokację do sprzeczki
eeehhhhh wiedziałem że tak będzie
PETERENZO napisał(a):Rysio napisał(a):dargry napisał(a):pokażcie mi 4 Mućki stojące na jednej ulicy
Potwory w przyrodzie nie występują stadnie
I co jeszcze się dowiemy o tym aucie i właścicielach szanowny moderatorze? Może jeszcze parę tekstów w stylu, że ten "potwór" to auto dla "Rumunów", którzy latają z "bobrami" po plaży.
Jak zwykle wyważona i stosowna wypowiedź tego moda
walczy napisał(a):Bądźmy ponad to, a krytyka jakiegos auta to moim zdaniem nie jest żaden przytyk w kierunku właściciela.
BeJur napisał(a):w 98 byliśmy nią w Caorle na wczasach, bez klimy więc jakby co - do Cro też się da
Kichol napisał(a):Wygląd zewnetrzny nie ma dla mnie większego znaczenia, bo w zasadzie samochod z zewnatrz oglądam tylko kilkanascie sekund dziennie
Za to wnetrze jest kluczowe, bo siedzi sie w nim czesto masę czasu.
Ja codziennie jak wsiadam do Hanki i odpalam to normalnie banan na twarzy sie pojawia
Zwykły kompakt ale moim zdaniem wnętrze jest super (szczegolnie po zmroku).
dargry napisał(a):
Takie auta powinny być zabronione, bo potem w pozwie rozwodowym zobaczymy tekst: MĄŻ NIEUSTANNIE PRZESIADYWAŁ W SAMOCHODZIE, ROZMAWIAŁ Z NIM I NIE WYWIĄZYWAŁ SIĘ Z OBOWIĄZKÓW MAŁŻEŃSKICH