Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
telepol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) telepol » 12.03.2012 09:56

telepol napisał(a):
Rysio napisał(a):
dargry napisał(a):pokażcie mi 4 Mućki stojące na jednej ulicy

Potwory w przyrodzie nie występują stadnie :wink:

Żółta kartka dla moda za prowokację do sprzeczki :wink:

eeehhhhh wiedziałem że tak będzie :?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.03.2012 10:35

PETERENZO napisał(a):
Rysio napisał(a):
dargry napisał(a):pokażcie mi 4 Mućki stojące na jednej ulicy

Potwory w przyrodzie nie występują stadnie :wink:

I co jeszcze się dowiemy o tym aucie i właścicielach szanowny moderatorze? Może jeszcze parę tekstów w stylu, że ten "potwór" to auto dla "Rumunów", którzy latają z "bobrami" po plaży.
Jak zwykle wyważona i stosowna wypowiedź tego moda 8O

Masz jakąś ukrytą misję żeby łazić za mną i się czepiać :?:

O właścicielach jakichkolwiek aut jak pewnie zauważyłeś nic nie wspominałem choć Ty oczywiście już sobie dopowiedziałeś, co mogę uznać za pomówienie, ale tego nie zrobię, a wiesz dlaczego - bo nie mam kija o którym wspomniał Ani w innym temacie. Emoty ( :wink: ) na końcu mojej wypowiedzi też nie widziałeś, a może nie zrozumiałeś, co akurat by mnie nie dziwiło. "Szanownym" dla Ciebie być nie zamierzam, więc odpuść sobie sarkazm i spróbuj przyjąć do wiadomości, że to co piszę na forum piszę jako user, jeśli zacznę się wypowiadać jako mod dowiesz się o tym. Dziękuję za (mam nadzieję ) zrozumienie :)
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 12.03.2012 13:44

Mniej "spinki" panowie, to tylko samochód.
Dyskutujemy sobie o autach bo lubimy, proponuje nie schodzić na tak niską półke jak na forum Onetu. Tam mozna sie dowiedzieć że VW można zadawać szyku pod kościołem na prowincji, a by kupić Citroena trzeba być pedałem, yyyyy sorry heteroseksualistą inaczej :).
Bądźmy ponad to, a krytyka jakiegos auta to moim zdaniem nie jest żaden przytyk w kierunku właściciela.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 12.03.2012 14:00

walczy napisał(a):Bądźmy ponad to, a krytyka jakiegos auta to moim zdaniem nie jest żaden przytyk w kierunku właściciela.

Niech będzie! Mam tylko prośbę, aby krytykując coś/kogoś podać jakiś rozsądny argument, a nie tekst w stylu, że "coś nie dorasta do pięt innemu" itp... Dyskusja to zwykle wymiana opinii i poglądów, ale poparta argumentami każdej ze stron.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.03.2012 14:09

Obrazek

:D
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 12.03.2012 14:10

Hermetycznie....

Ale zdjęcie jest super!
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.03.2012 14:20

W przypadku Multipli czy PT Cruisera (akurat te przypadki przychodzą mi do głowy) moim zdaniem projektantów za bardzo poniosła fantazja, co nie zmienia faktu że obrazy Picassa osiągają zawrotne ceny. Kwestia gustu - do mnie kubizm nie przemawia podobnie jak stylistyka w/w aut.
Inna sprawa, że jak pierwsze Punta wyszły na rynek to stwierdziłem, że ktoś nachlany musiał tylne lampy projektować, jak dostało tytuł roku to stwierdziłem, że wyborcy mają wspólnego dealera prochów z projektantami.

... dwa lata później kupiłem żółte Punto Sporting :D

... rok później je sprzedałem. Jak zamykałem bramę za klientem, to obiecałem sobie, że więcej razy na moje podwórko żaden Fiat nie wjedzie. Jestem wierny postanowieniu od 14 lat i takim pozostanę :D
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 12.03.2012 14:31

Wygląd zewnetrzny nie ma dla mnie większego znaczenia, bo w zasadzie samochod z zewnatrz oglądam tylko kilkanascie sekund dziennie ;)

Za to wnetrze jest kluczowe, bo siedzi sie w nim czesto masę czasu.
Ja codziennie jak wsiadam do Hanki i odpalam to normalnie banan na twarzy sie pojawia :lol:
Zwykły kompakt ale moim zdaniem wnętrze jest super (szczegolnie po zmroku).

Obrazek
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 12.03.2012 14:46

Kichol .... od 97roku mam Honde Civic 1,6 IV .... 89 rok ... za nic nikomu jej nie oddam :)
Hondy mają coś w sobie i mówcie co chcecie, ale nie można ich porównac z innymi autami :)

takie mam cudo :) tylko zdjecie pożyczone z netu :)
Obrazek

a żeby nie było, że nie w temacie - w 98 byliśmy nią w Caorle na wczasach, bez klimy :) więc jakby co - do Cro też się da :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.03.2012 15:00

Nie,no Panie i Panowie!
Szanujmy się.
Ja rozumiem,że są na świecie różne wynaturzenia czy...............anomalie.
Ale Mutlipla przed chałupą to już lekka przesada! :roll:

Już nawet pomijam fakt,że to..........Fiat.
Dla mnie mógłby mieć nawet logo Merca,ale przy takim wyglądzie... :roll: :?

A propos Fiatów ostatnio usłyszałem w TG,że M.Schumacher jeździ...............Cromą! 8O
No,ale wiadomo,że oni,te gwiazdy znaczy się ,to strasznie..............zdziwiają! :roll: :wink: :D

BeJur napisał(a):w 98 byliśmy nią w Caorle na wczasach, bez klimy :) więc jakby co - do Cro też się da :)

Tego nie wiesz. :wink:
Carole to nie Cro....(choć też na C) :D
dargry
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dargry » 12.03.2012 15:03

Kichol napisał(a):Wygląd zewnetrzny nie ma dla mnie większego znaczenia, bo w zasadzie samochod z zewnatrz oglądam tylko kilkanascie sekund dziennie ;)

Za to wnetrze jest kluczowe, bo siedzi sie w nim czesto masę czasu.
Ja codziennie jak wsiadam do Hanki i odpalam to normalnie banan na twarzy sie pojawia :lol:
Zwykły kompakt ale moim zdaniem wnętrze jest super (szczegolnie po zmroku).

Obrazek

Takie auta powinny być zabronione, bo potem w pozwie rozwodowym zobaczymy tekst: MĄŻ NIEUSTANNIE PRZESIADYWAŁ W SAMOCHODZIE, ROZMAWIAŁ Z NIM I NIE WYWIĄZYWAŁ SIĘ Z OBOWIĄZKÓW MAŁŻEŃSKICH :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.03.2012 15:06

dargry napisał(a):
Takie auta powinny być zabronione, bo potem w pozwie rozwodowym zobaczymy tekst: MĄŻ NIEUSTANNIE PRZESIADYWAŁ W SAMOCHODZIE, ROZMAWIAŁ Z NIM I NIE WYWIĄZYWAŁ SIĘ Z OBOWIĄZKÓW MAŁŻEŃSKICH :lol:

Nie sądzę.
Strasznie małe wloty powietrza.
Już bardziej ona by się czymś tu zajęła. :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 12.03.2012 15:06

Ja, patrząc na zdjęcie wnętrza Kichola :wink: musiałbym jakiś nerwosol lub coś podobnego łyknąć aby do tego wejść i w spokoju jechać. Jestem bardziej zacofany i nie lubię galimatiasu :lol: , a tak odbieram tę Hondę.

Rysiu - miałem raz Opla ( Omegę), obiecałem sobie, że nigdy więcej i słowa dotrzymuję już ok 30 lat :D
Latem "o mało co" nie kupiłem dla syna Zafiry :D , ale to nie "dane słowo" było przyczyną nie dojścia do transakcji.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 12.03.2012 15:11

anakin napisał(a):Tego nie wiesz. :wink:
Carole to nie Cro....(choć też na C) :D

jak nie, bliziutko na Istrię ;)

czepiasz się :evil:

:)
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 12.03.2012 15:15

Normalnie jak siadasz w Hance, to się czujesz jakbyś prowadził Enterprise, a nie zwykły samochód :) hehe
A z obowiązków małżeńskich bardzo dobrze można się wywiązywać w samochodzie :wink:

Bejur: z tamtych lat to miałem okazję pociskać CRX z 1,6 B16A1. Niesamowita bryczka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 185
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone