Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 07.03.2012 19:10

Chorwackie autostrady

dargry
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dargry » 07.03.2012 19:32

Dobrze, że mój jest taki stateczny... nie kusi...
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 08.03.2012 11:45

Darraz - moja znajoma miała takiego Fiacika i z lubościa mówiła na nią Multipipa :lol:
:wink:
Darraz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darraz » 08.03.2012 19:25

Różnie je właściciele nazywają - również tak jak piszesz. Najczęściej są "oczkami w głowie" swoich właścicieli i jakąś tam ksywę mają...
moja wabi się Stitch na życzenie córy:

Obrazek

bo kolor ma taki jak ten potworek z filmu Disneya i kształty też "kosmiczne" - niektórych przerażają.
dargry
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dargry » 08.03.2012 20:17

A ja właśnie zacząłem się rozglądać za Multiplą, może się uda zakupić...
Darraz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darraz » 08.03.2012 21:14

Zapytaj na forum Klubu Fiata Multipla. Warto się zorientować co jest akurat wystawiane na sprzedaż, bo często oferowano są egzemplarze z kręconymi licznikami i po niezłych dzwoniach. Zadbana Multipla nie sprawia kłopotów, a te "podpicowane rzęchy" w komisach... lepiej się nie nadziać na taki egzemplarz.

Przepraszam za OT. Już więcej nie będę :oops:
adrian132
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrian132 » 09.03.2012 14:53

W tamtym roku w sierpniu Opel Zafira 1.9tdci 120KM , automat, 2009r. 5 osób na pokładzie i pełen bagażnik.

Dwóch kierowców trasa Stargard Szczeciński - Primosten, 1650km, spalanie 6,5l/100, czas 18godz. w tym trzy przystanki i - 1godz. w Niemczech w korku

powrót 16godzin , średnia prędkość ok 110KM/h
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 09.03.2012 15:05

dargry napisał(a):A ja właśnie zacząłem się rozglądać za Multiplą, może się uda zakupić...

W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.
Ale każdemu polecam to autko. Jeżeli będzie w dobrym stanie to bankowo odwdzięczy się funkcjonalnością i wygodą. Poza tym coraz więcej ludzi się za nimi ogląda. Za kilka lat będą tak samo oryginalne jak garbusy - zobaczycie.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 09.03.2012 19:23

PETERENZO napisał(a):
dargry napisał(a):A ja właśnie zacząłem się rozglądać za Multiplą, może się uda zakupić...

W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.
Ale każdemu polecam to autko. Jeżeli będzie w dobrym stanie to bankowo odwdzięczy się funkcjonalnością i wygodą. Poza tym coraz więcej ludzi się za nimi ogląda. Za kilka lat będą tak samo oryginalne jak garbusy - zobaczycie.

Jak zwykle Masz racje :wink:
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 09.03.2012 20:56

PETERENZO napisał(a):W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.

Wcale się jej (żonie) nie dziwię...
nie chciałabym nikogo urazić (czyt. właścicieli), ale moim zdaniem to najbrzydszy samochód pod słońcem :D
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 09.03.2012 21:24

Anai napisał(a):Wcale się jej (żonie) nie dziwię...
nie chciałabym nikogo urazić (czyt. właścicieli), ale moim zdaniem to najbrzydszy samochód pod słońcem :D

Ale za to jest JAKIŚ, wyróżniający się z dziesiątek bezpłciowych, mających podobać się wszystkim i przez to nijakich projektów.
:D :D
W dzisiejszym zunifikowanym do bólu świecie jest jak powiew pozytywnego szaleństwa :D .
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 09.03.2012 21:42

walczy napisał(a):Ale za to jest JAKIŚ, wyróżniający się z dziesiątek bezpłciowych, mających podobać się wszystkim i przez to nijakich projektów.
:D :D

Taaa... wyróżnia się faktycznie :D
Nie podobają mi się wszystkie samochody, podobają mi się niektóre... a Multipla nie :P
(i żeby nie było - mówię jedynie o wyglądzie...)

walczy napisał(a):W dzisiejszym zunifikowanym do bólu świecie jest jak powiew pozytywnego szaleństwa :D .

Szaleństwa powiadasz? No coś w tym jest... :P

P.S. ... i żeby nie było, że jestem do Fiatów uprzedzona - mam niebieską Kropkę, stara ale jara, po przejściach, ale w Cro była... :D
dargry
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dargry » 10.03.2012 12:52

Anai napisał(a):
PETERENZO napisał(a):W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.

Wcale się jej (żonie) nie dziwię...

Oj kobiety... kobiety... Belmondo też był brzydki, a wszystkie do niego wzdychały... a Clooney... brzydal, a jakie ma powodzenie???!!!
Mojej Pięknej eż się nie podobał... dopóki się nie przejechała, teraz myśli jak tu kaskę skołować by i na auto było i na wyjazd do CRO.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.03.2012 12:57

Zasada jest taka
-ma jechać,
-być niezawodne,
-BYĆ WYGODNE,
-resztę można sobie darować.
Nicram
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicram » 10.03.2012 13:53

Witam
Każdym samochodem się da wystarczy odrobina fantazji :)
My po raz 2 jedziemy na Chorwację do miejscowości Podaca
Fiatem Panda tym razem w składzie 4 osobowym

Zapraszam do oglądnięcia kilku panoram z Chorwacji, Bośni i Hercegowiny, Czarnogóry
http://mdudek.pdg.pl/panoramy/panoramy.html

Pozdrawiamy Marcin i Marta

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 183
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone