Chorwackie autostrady
dargry napisał(a):A ja właśnie zacząłem się rozglądać za Multiplą, może się uda zakupić...
PETERENZO napisał(a):dargry napisał(a):A ja właśnie zacząłem się rozglądać za Multiplą, może się uda zakupić...
W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.
Ale każdemu polecam to autko. Jeżeli będzie w dobrym stanie to bankowo odwdzięczy się funkcjonalnością i wygodą. Poza tym coraz więcej ludzi się za nimi ogląda. Za kilka lat będą tak samo oryginalne jak garbusy - zobaczycie.
PETERENZO napisał(a):W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.
Anai napisał(a):Wcale się jej (żonie) nie dziwię...
nie chciałabym nikogo urazić (czyt. właścicieli), ale moim zdaniem to najbrzydszy samochód pod słońcem
walczy napisał(a):Ale za to jest JAKIŚ, wyróżniający się z dziesiątek bezpłciowych, mających podobać się wszystkim i przez to nijakich projektów.
walczy napisał(a):W dzisiejszym zunifikowanym do bólu świecie jest jak powiew pozytywnego szaleństwa .
Anai napisał(a):PETERENZO napisał(a):W pewnym okresie bardzo chciałem kupić ten samochód. Wg mnie jest niesamowicie oryginalny, a przez to piękny. Niestety moja żona nie podzielała mojego odczucia w tym temacie i finalnie kupiliśmy Tourana.
Wcale się jej (żonie) nie dziwię...
nie chciałabym nikogo urazić (czyt. właścicieli), ale moim zdaniem to najbrzydszy samochód pod słońcem