Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie? Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
Albo na twarz... Z kolejnych przykładów : delikwent widzi że wskaźnik temperatury pnie do góry jednak mimo tego klimka non stop smiga... itp itd...
Jak już ktoś na tym forum napisał : Klima - nie dla idiotów!
Jeżeli wyjazd dojdzie do skutku, to z moją drugą połóweczką pojedziemy Seatem Cordobą 05' 1, 4 benz (tylko 75 KM) ale za to klima i czerwień meksykańska:)
Po przygodzie z zepsuta skrzynia i wymiana w budapeszcie postanowilem nie jezdzic juz starym autem zbyt daleko.
Takze teraz po 3 letniej przerwie znowu CRO , peugeot 308SW, ale najwazniejsze ze z 2010r.
ja jutro na noc wyruszam przez Słowację:) juz się nie mogę doczekać!!! w tym roku śmigam audi a4 avant quattro 3,0 ale zagazowany, bo bym na niego nie zarobiła:) do zobaczenia na trasie i w CRO!!!
pozdrawiam!
W tym roku Peugeot 406 (1999r.). Niestety wczoraj było "bum" i LEW wyłączony z użytku na ok 10 dni. Na szczęście do wyjazdu 3 tygodnie więc zdążą go wyklepać i pomalować.
Do tej pory była Nubira 2.0 i Ocatwia 1,9 TDI, a w tym roku będzie Octawia II 1.9 TDI - mam nadzieję że sprawdzi się równie dobrze jak jej poprzedniczka