napisał(a) bb84 » 15.05.2010 22:31
kmarcin76 napisał(a):Maciek NTV napisał(a):Witam! Dawno mnie nie było na forum. Pozdrovienia dla wszysatkich! Co do ubiegłych wakacji...nie pojechałem w końcu zabytkową beemką...sprawy się potoczyły tak, że przed samym wyjazdem sprzedałem "wyszykowane" na wyjazd autko i pojechałem...seicento 1.1
niezły spontan...auto zrobiło trasę w te i z powrotem oraz duuużo wycieczek bezawaryjnie
poza tym że na autostradzie autobusy mnie brały to wszystko było ok
Boisz sie szybciej jechac?
Ja kiedys smigalem sejem ale 900-tka i jeszcze nigdy zaden autobus mnie na autostradzie nie wzial (chyba nie ma takich). 900-tka mozna bylo grzac licznikowe 140-150 a mysle, ze 1108 poleci z 10-20 wiecej.
nie żebym szydził i tez nie chce być zlośliwy ale utrzymanie na autostradzie w 4 osoby sejem 1.1 predkosci przelotowej 120 130 graniczyło z cudem owszem na prostej jechał 130 a nawet te 150 tyle zajmowało mu to tydzień a wiekszy wiatr czolowy uniemozliwiał ten wyczyn , z górki rozpedzał się nawet do 170 ale to z górki ... duże wzniesienia niestety skutkowały spadkiem predkosci nawet ponizej 120 , dlatego tez ciezko jest mi wyobrazić sobie seja 900-tke utrzymującego cały czas predkość 140 150...
PS Ja z checią pojechał bym nową dacią duster 1.5 dci 110km 4x4 za te pieniadze genialny samochód do "turystyki" off road , podkreslam słowo turystyka - lub innymi słowy lajtowy teren
przeswit ponad 21cm deklasuje innych rywali klasy syf znaczy suv
) przypuszczam ze spalaniem też bagaznik całkiem całkiem , wygląda zadziornie , a materiały wewnątrz rekompensują widoki z szutrowych dróg
... oraz cena pojazdu