Łukasz789 napisał(a): i myślę tylko ,żeby mi samochodu nie zwędzili bo jak go zwiną to mogiła
Łukasz789 napisał(a):...co najgorsze nie swoim tylko pożyczonym i do tego ,,dość" drogim. I boje się ,że przyjdzie mi wracać na piechotę ...
Łukasz789 napisał(a):W tym roku rodzina zmusiła mnie do wyjazdu zagranicznego ale jest jeden problem ja wiem w Europie Zachodniej mówią o Nas dziki kraj i może ja też przesadzam ale...najprawdopodobniej pojadę tam samochodem i co najgorsze nie swoim tylko pożyczonym i do tego ,,dość" drogim. I boje się ,że przyjdzie mi wracać na piechotę . Dlatego po pierwsze miał ktoś przypadek kradzieży , próby kradzieży samochodu w Chorwacji ??? Po drugie jaka trasa będzie najbezpieczniejsza , Słowacja , Węgry i Chorwacja???
Łukasz789 napisał(a):... I boje się ,że przyjdzie mi wracać na piechotę . Dlatego po pierwsze miał ktoś przypadek kradzieży , próby kradzieży samochodu w Chorwacji ??? Po drugie jaka trasa będzie najbezpieczniejsza , Słowacja , Węgry i Chorwacja???
jarku007 napisał(a):Łukasz789 napisał(a):...co najgorsze nie swoim tylko pożyczonym i do tego ,,dość" drogim. I boje się ,że przyjdzie mi wracać na piechotę ...Nie panikuj nikt Ci auta w HR nie ukradnie ( prędzej w naszym pięknym kraju ) . W 2007 roku też miałem taką sytuację że musiałem jechać nie swoim autem , bo inaczej zaliczka na poczet pobytu by przepadła . Jechałem Mercem ( baaardzo drogim ) ojca i jakoś pewniej się czułem zostawiając auto na parkingu w HR jak u nas w kraju - widząc auta które stoją obok na numerach A i D . Nie kombinuj także z trasą - każda jest bezpieczna .
Więcej optymizmu - grunt to dobre AutoCasco .
Łukasz789 napisał(a):...Ale skoro wszystkie trasy w miarę bezpieczne to doradźcie najlepszą ( najkrótszą ew. najszybszą trasę) najlepiej nie przez Czechy ( nie lubię przez nie jeździć)...
No właśnie - nie panikuj - w Dubrowniku na parkingu pod Starym Miastem parkowałem obok Mercedesa McLaren ... parę miejsc dalej stało Ferrari , nie mówiąc o innych sprzętach , przy których moje autko wyglądało jak hulajnoga .... tam raczej nie kradną .... z wyjątkiem elektrycznej szczoteczki do zębów , którą notabene zajeb...ł mi Polak i Warszawiak ....
Łukasz789 napisał(a):...jaka trasa będzie najbezpieczniejsza , Słowacja , Węgry i Chorwacja???...Jestem z Krakowa dlatego wybrałem taka trasę , jesli jest lepsza trasa to proszę o poradę .