Smieje sie ze ktos nam auto ukradnie bo rowniez dobrze moga je ukrasc w Polsce. Ja mieszkam w DE. Juz nam jedno autko ukradli jak tylko przejechalismy granice
Ale na zlodzieje nie ma rady.
anka2607 napisał(a):Smieje sie ze ktos nam auto ukradnie bo rowniez dobrze moga je ukrasc w Polsce. J
waski39 napisał(a):A ja z rodzinką będziemy śmigać Xsarą Picasso 2.0 hdi .Wygodne autko no i dużo miejsca .Z taką trasą poradzimy sobie ,chociaż trochę martwię się o dzieciaki, no ale zobaczymy,nie ma co się na zapas zamartwiać.
darek1 napisał(a):waski39 napisał(a):A ja z rodzinką będziemy śmigać Xsarą Picasso 2.0 hdi .Wygodne autko no i dużo miejsca .Z taką trasą poradzimy sobie ,chociaż trochę martwię się o dzieciaki, no ale zobaczymy,nie ma co się na zapas zamartwiać.
No wiadomo trzeba dodać, że HDI - dodaje prestiżu. Dotyczy to większości nie tylko kolegi.
waski39 napisał(a):darek1 napisał(a):waski39 napisał(a):A ja z rodzinką będziemy śmigać Xsarą Picasso 2.0 hdi .Wygodne autko no i dużo miejsca .Z taką trasą poradzimy sobie ,chociaż trochę martwię się o dzieciaki, no ale zobaczymy,nie ma co się na zapas zamartwiać.
No wiadomo trzeba dodać, że HDI - dodaje prestiżu. Dotyczy to większości nie tylko kolegi.
No rzeczywiście wielki mi prestiż, to raczej normalne jeżeli chodzi o typ silnika co? No mogłem napisać w zasadzie że to ropniak. Prestiżem było by dla mnie jechać Audi Q7 .
Pozdrawiam