darek1
Jak jesteś fanem królowych szos to zapraszam do Bielska
http://www.sbkb.webd.pl/
saintmb napisał(a):ktoś może również jedzie w tym terminie ?
pozdro
jorgus111 napisał(a):saintmb napisał(a):ktoś może również jedzie w tym terminie ?
pozdro
Zaglądaj co jakiś czas do kalendarza wyjazdowego
Viniu napisał(a):darek1 tylko nie zapomnijcie kilka par damskich rajstop... nigdy nie wiadomo kiedy pasek klinowy "pójdzie"
Janusz Bajcer napisał(a):darek1 napisał(a):Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic nierdzewka ). Wyjazd w lipcu
Darek1, weźmiecie mnie na czwartego
"Syrenka" to było moje pierwsze auto, mam wprawę w pchaniu
darek1 napisał(a):Moim zdaniem super pomysł! Gratuluje koledze auta - taka wyprawa to rzeczywiście przygoda. Rozwiń proszę kwestie automatu w syrenie.
P.S Widziałem w Czarnogórze Garbusa z Polski na żółtych blachach
Pozdrawiam
zonatyfacet1 napisał(a):Syreną do CRO??? Może się i uda...
A jak wrócić???
Janusz Bajcer napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Syreną do CRO??? Może się i uda...
A jak wrócić???
Byłem "Syreną" w Bułgarii, udało się dojechać i wrócić