Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
urbinio
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbinio » 02.03.2010 08:50

Toyota Avensis D4D :D
m.kulczycki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) m.kulczycki » 02.03.2010 15:43

Jak nic nie stanie na przeszkodzie to w tym roku ponownie lipiec i wyjazd do PODGORY :D

SKODA OCTAVIA TDi
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2010 16:00

Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic :D nierdzewka ). Wyjazd w lipcu

Proszę na autostradzie nie blokować lewego pasa, bardzo proszę. Pozdrawiam
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 02.03.2010 16:07

Ha, ha, ha. :D Ale się ubawiłem. Świetne :lol: Faktycznie pawiki :wink:
Ps. Stare, poczciwe C5. Jazda, jak zwykle, gdzie oczy poniosą. Kierunek - Dalmacja Środkowa i Wyspy. Pozdrawiam, zwłaszca tych z niewypasionymi brykami.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2010 16:47

AdamSz napisał(a):Ha, ha, ha. :D Ale się ubawiłem. Świetne :lol: Faktycznie pawiki :wink:
Ps. Stare, poczciwe C5. Jazda, jak zwykle, gdzie oczy poniosą. Kierunek - Dalmacja Środkowa i Wyspy. Pozdrawiam, zwłaszca tych z niewypasionymi brykami.

Myślę, że do Dubrownika dojedziemy. Mój kolega z pracy ma hopla na punkcie tego samochodu. W zasadzie ma jeszcze jedną Syrene 105 lux, tyle że przeznaczył ją na częsci. Zastanawiam się czy nie zabrać boxu, to by dopiero była frajda. Ale chyba nie, ze wzgledu na obciażenie. Kolega zdecyduje czy tak czy nie, w końcu to jego auto. Jak niewiele trzeba żeby być szczęśliwym.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 02.03.2010 18:10

Hej. A ta żółta kartka, to Twój avatarek, cy cóś ??? :lol: Pojaśnij mi :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2010 18:38

AdamSz napisał(a):Hej. A ta żółta kartka, to Twój avatarek, cy cóś ??? :lol: Pojaśnij mi :wink:

Tak to mój avatarek, fajny prawda. Ostrzegam nim np. osoby, które chwalą się jaki to nie mają samochód. Ale kolego Adamie czy o to chodzi ???. Auto nieważne. Jedyne co ważne to zdrowa atmosfera, koleżeńskośc, uczynność i dobre słowo polaka do polaka. Pozdrawiam
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 02.03.2010 20:25

Tak, tak. Popieram. Myślę, że z naszym zachowaniem za granicą, tak w stosunku do siebie, jaki i z kształtowaniem wizerunku Polaka jest coraz lepiej. Wszystko normalnieje. Ludziska wreszcie wyjeżdżają dla siebie, a nie dla sąsiada czy żeby szwagrowi szczęka opadła. Zachowujemy się normalnie, ubieramy lużno, a nie jak na przysłowiowy deptak w Sopocie, czy do cioci na imieniny. Jesteśmy dla siebie coraz życzliwsi. Chociaż ... ??? zdarza się i buractwo, n.p. takie burki tzw świeżego pieniądza. Wypasione fury, mix bazarowo-galerianych ciuchów, darcie ryja, ostentacyjne zachowanie i prostacki język z licznymi wtrąceniami. Ale myslę, że jest to gatunek wymierajacy. Oby :wink: pozdr.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2010 20:51

AdamSz napisał(a):Tak, tak. Popieram. Myślę, że z naszym zachowaniem za granicą, tak w stosunku do siebie, jaki i z kształtowaniem wizerunku Polaka jest coraz lepiej. Wszystko normalnieje. Ludziska wreszcie wyjeżdżają dla siebie, a nie dla sąsiada czy żeby szwagrowi szczęka opadła. Zachowujemy się normalnie, ubieramy lużno, a nie jak na przysłowiowy deptak w Sopocie, czy do cioci na imieniny. Jesteśmy dla siebie coraz życzliwsi. Chociaż ... ??? zdarza się i buractwo, n.p. takie burki tzw świeżego pieniądza. Wypasione fury, mix bazarowo-galerianych ciuchów, darcie ryja, ostentacyjne zachowanie i prostacki język z licznymi wtrąceniami. Ale myslę, że jest to gatunek wymierajacy. Oby :wink: pozdr.

Mam nadzieję, że tak. Przynajmniej dzieci buraków dostosowują się do ogółu porzadnych ludzi - wstydzą sie korzeni. Zauważyłem to na podstawie sąsiadów na działce. Dzieci mądrzejsze od chłopo-robotniczych nowo bogackich dorosłych rodziców. Żółta kartka dla buraków :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 05.03.2010 14:22

darek1 napisał(a):Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic :D nierdzewka ). Wyjazd w lipcu

[/b]Darek1-a co z kobitkami po 40tce,dyskryminacja :wink: nie ładnie tak :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.03.2010 14:35

Jolanda napisał(a):
darek1 napisał(a):Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic :D nierdzewka ). Wyjazd w lipcu

Po 40 stce kobitki generalnie kwalifikują się na Trabanta. Takowego w tej chwili niestety nie mamy, przykro mi, bardzo mi przykro :cry: .
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 05.03.2010 17:59

darek1 napisał(a):
Jolanda napisał(a):

Po 40 stce kobitki generalnie kwalifikują się na Trabanta. Takowego w tej chwili niestety nie mamy, przykro mi, bardzo mi przykro :cry: .

darek1 czy Ty przypadkiem nie udzielasz się na forum Onet'u jako czuly_wojtek albo Lexus ? :lol:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 05.03.2010 19:12

Darek1-Trabant, no niech ci będzie, ale rozumię że to taki po tuningu,ful wypas :lool:I niech ci nie będzie przykro :D Pozdrav
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 06.03.2010 20:17

Moim zdaniem super pomysł! Gratuluje koledze auta - taka wyprawa to rzeczywiście przygoda. Rozwiń proszę kwestie automatu w syrenie.
P.S Widziałem w Czarnogórze Garbusa z Polski na żółtych blachach :)
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2010 20:24

darek1 napisał(a):Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic :D nierdzewka ). Wyjazd w lipcu

Darek1, weźmiecie mnie na czwartego :?: :D

"Syrenka" to było moje pierwsze auto, mam wprawę w pchaniu :wink: :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 135
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone