AdamSz napisał(a):Ha, ha, ha. Ale się ubawiłem. Świetne Faktycznie pawiki
Ps. Stare, poczciwe C5. Jazda, jak zwykle, gdzie oczy poniosą. Kierunek - Dalmacja Środkowa i Wyspy. Pozdrawiam, zwłaszca tych z niewypasionymi brykami.
AdamSz napisał(a):Hej. A ta żółta kartka, to Twój avatarek, cy cóś ??? Pojaśnij mi
AdamSz napisał(a):Tak, tak. Popieram. Myślę, że z naszym zachowaniem za granicą, tak w stosunku do siebie, jaki i z kształtowaniem wizerunku Polaka jest coraz lepiej. Wszystko normalnieje. Ludziska wreszcie wyjeżdżają dla siebie, a nie dla sąsiada czy żeby szwagrowi szczęka opadła. Zachowujemy się normalnie, ubieramy lużno, a nie jak na przysłowiowy deptak w Sopocie, czy do cioci na imieniny. Jesteśmy dla siebie coraz życzliwsi. Chociaż ... ??? zdarza się i buractwo, n.p. takie burki tzw świeżego pieniądza. Wypasione fury, mix bazarowo-galerianych ciuchów, darcie ryja, ostentacyjne zachowanie i prostacki język z licznymi wtrąceniami. Ale myslę, że jest to gatunek wymierajacy. Oby pozdr.
[/b]Darek1-a co z kobitkami po 40tce,dyskryminacja nie ładnie takdarek1 napisał(a):Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic nierdzewka ). Wyjazd w lipcu
Proszę na autostradzie nie blokować lewego pasa, bardzo proszę. Pozdrawiam
Jolanda napisał(a):[/b]Darek1-a co z kobitkami po 40tce,dyskryminacja nie ładnie takdarek1 napisał(a):Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic nierdzewka ). Wyjazd w lipcu
darek1 napisał(a):Jolanda napisał(a):[/b]Darek1-a co z kobitkami po 40tce,dyskryminacja nie ładnie takdarek1 napisał(a):Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic nierdzewka ). Wyjazd w lipcu
Po 40 stce kobitki generalnie kwalifikują się na Trabanta. Takowego w tej chwili niestety nie mamy, przykro mi, bardzo mi przykro .
darek1 napisał(a):Ależ tu się wszyscy chwalą, jak Pawie. Jaki to samochód posiadają. Z wtryskiem, bez wytrysku, z turbosprężarką, ABS, auto klimą, oponami Michelin, kolorem srebrnym, złotym. Ależ rewia mody jakby miało to jakie znaczenie czy to BMW czyli bolid młodego wieśniaka czy tudzież Jeep z napędem na 5 kół - samochód farmera w USA. Olaboga. Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic nierdzewka ). Wyjazd w lipcu
darek1 napisał(a):Ja jadę w tym roku odrestaurowaną czy jak tam nazwać odnowiona Syreną 105 lux kolegi z pracy (w automacie, biegi w podłodze, szkoda że nie w kierownicy). To będzie podróż (nawet radio w środku mamy), (klimę też - mokre ręczniki). Żóny nie chcą jechać to my pojedziemy, to dopiero bedzie Szpan (wszystkie Panie od 18 do 40 lat nasze). Auta nowe zostawiamy w domu. Jedzie nas 2, może dojdzie 3 kolega (będzie pchał w razie czego). To moje marzenie w tym roku zabrać sie z kolegą. Kolor syreny - biały (metalic nierdzewka ). Wyjazd w lipcu