darek1 napisał(a):On mnie nie zna. To jakiś nawiedzony naprawiacz świata. Zamiast cieszyć się z życia - umartwia się, jęczy i używa wulgarnych epitetów. Kolega Gacek zna tego osobniaka bo ja nie. Łatwo go wyprowadzić z równowagi. Od Noobów mnie wyzywa, bardzo nie kulturalny ten nasz kolega z forum. Nie nadaje się na kierownicze stanowiska - Pozdrawiam :
Darek1 ja tego kolesia nie znam i krów z nim nie pasałem !!! W dodatku "fauluje" !!! Ale wiesz co ostatnio jak byłem w cro w tamtym roku poznałem jednego kolesia z PL a dokładniej to on się do mnie przykleił i opowiadał mi jakie to on ma firmy świetnie prosperujące i przynoszące krocie, koleś to mówił na trzeźwo całkowicie !!! Trochę jego stan finansowy nie pasował do jego samochodu - nie był to jeep, kwatery szukał 2 dni bo wszędzie było zbyt drogo więc wnioskuję, że bajki mi sprzedawał co do jego firm i finansów. Nie, nie to nie był nassau bo to był kozak z Warszawki a nassau porusza się swoją wypasioną furą i szczy z pogardą dla kierownika szaletu w Katowicach no chyba, że to przykrywka i jest w Wawy a jego zachowanie pasowało by wtedy do tego kozaka co go w Cro poznałem. Nassau w jakiej miejscowości byłeś w 2008 roku jeśli mogę spytać ??? Czy nie poznałeś przypadkiem gościa łowiącego z rana rybki co dla ciebie było mało ciekawe bo ty łowisz na wyprawach wędkarskich tuńczyki po 150 kg ????? Pozdrawiam wszystkich, nawet tych z Warszawki )