Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.02.2010 17:03

Kevlar napisał(a):Tak mimochodem zapytam: co trzeba zrobić żeby otrzymać czerwoną kartkę?
Ciekawi mnie to gdyż uważam że ktoś z tego forum już dawno powinien takową otrzymać.
Pzdr

Myślę, że jak uzywa się wulgarnych słów na forum i jest się niegrzeczny.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 05.02.2010 17:09

Piotrek_B napisał(a):...na razie "ktosia" nie widzę :wink:

Gratuluję wzroku.
Pzdr
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.02.2010 17:09

nassau napisał(a):
darek1 napisał(a):
nassau napisał(a):W zeszłym roku Astrą II cdti, a w tym Jeepem Grand Cherokee 4,7 + gaz. Już się zastanawiam ile to zeżre! Gazu w trasie wciąga ok. 18 l. Benzyny ok. 15 l. :lol:

O kurde, kolega Nassrau jeszcze lepszy, Jepem jeżdzi. Jakże on musi być ważny i bogaty. Mmmmmmm. Jakże zazdroszczę koledze. Gratuluję majętności i takiego wozu. Dziewuchy to chyba lecą na samochód - nieprawdaż kolego N. ?????

Czy kolega też ma sprzęt audio-video- radar ?????

Ale z Ciebie dupek :lol: Kasztanisz w każdym wątku. Powinni Cię wyp... z forum

Proszę nie używać wulgaryzmu na forum. Czy ja koledze ubliżam ???? Nie, więc niech kolega zachowuje się jak prawdziwy chłop, a nie biadoli nad swoim losem. Trzeba się uśmiechać kolego, być zyczliwym dla innych. Pozdrawiam serdecznie kolege.
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 05.02.2010 17:39

darek1 napisał(a):
nassau napisał(a):W zeszłym roku Astrą II cdti, a w tym Jeepem Grand Cherokee 4,7 + gaz. Już się zastanawiam ile to zeżre! Gazu w trasie wciąga ok. 18 l. Benzyny ok. 15 l. :lol:

O kurde, kolega Nassrau jeszcze lepszy, Jepem jeżdzi. Jakże on musi być ważny i bogaty. Mmmmmmm. Jakże zazdroszczę koledze. Gratuluję majętności i takiego wozu. Dziewuchy to chyba lecą na samochód - nieprawdaż kolego N. ?????

darek1 tak trzymać :lol:
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 05.02.2010 19:11

gaceq napisał(a):
darek1 napisał(a):

Widać,że darek1 i gaceq sa w jakiejs komitywie;) bo co patrze,to widze jakies bezsensowne posty od nich:) no ale coz,W stadzie musza znaleść sie jakieś CZARNE owce.
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 05.02.2010 19:40

miguel06 napisał(a):
gaceq napisał(a):
darek1 napisał(a):

Widać,że darek1 i gaceq sa w jakiejs komitywie;) bo co patrze,to widze jakies bezsensowne posty od nich:) no ale coz,W stadzie musza znaleść sie jakieś CZARNE owce.

Możesz jaśniej ? Jaką "komitywę" masz na myśli ? Słowo to jest niejednoznaczne. Według znaczenia tego słowa jest to "bliski stosunek łączący dobrych znajomych lub przyjaciół, zażyłość" a to może co nieco sugerować więc radzę nazwać rzeczy po imieniu i jednoznacznie a nic nie sugerować. Pozdrawiam darka1 przy okazji.
nassau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nassau » 05.02.2010 19:50

darek1 napisał(a):
nassau napisał(a):
darek1 napisał(a):

Proszę nie używać wulgaryzmu na forum. Czy ja koledze ubliżam ???? Nie, więc niech kolega zachowuje się jak prawdziwy chłop, a nie biadoli nad swoim losem. Trzeba się uśmiechać kolego, być zyczliwym dla innych. Pozdrawiam serdecznie kolege.

Idź paść krowy życiowy nieudaczniku :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2010 19:54

nassau napisał(a):Idź paść krowy życiowy nieudaczniku :lol:

Czytałeś kilka słów (miedzy innymi) do Ciebie z sąsiedniej strony :?:
Ciągnijcie dalej tego off topa to obaj dostaniecie urlop - i nie będę się pytał kto zaczął :twisted:
nassau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nassau » 05.02.2010 19:56

Piotrek_B napisał(a):
nassau napisał(a):Idź paść krowy życiowy nieudaczniku :lol:

Czytałeś kilka słów (miedzy innymi) do Ciebie z sąsiedniej strony :?:
Ciągnijcie dalej tego off topa to obaj dostaniecie urlop - i nie będę się pytał kto zaczął :twisted:

Poczytaj tego nooba w innych wątkach, to zrozumiesz skąd te krowy i jakość życia
Nie kontynuuję rozmowy :lol: Pozdrawiam
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 05.02.2010 20:03

nassau napisał(a):
darek1 napisał(a):
nassau napisał(a):
darek1 napisał(a):

Idź paść krowy życiowy nieudaczniku :lol:

Znasz darka1 ??
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.02.2010 21:26

On mnie nie zna. To jakiś nawiedzony naprawiacz świata. Zamiast cieszyć się z życia - umartwia się, jęczy i używa wulgarnych epitetów. Kolega Gacek zna tego osobniaka bo ja nie. Łatwo go wyprowadzić z równowagi. Od Noobów mnie wyzywa, bardzo nie kulturalny ten nasz kolega z forum. Nie nadaje się na kierownicze stanowiska - Pozdrawiam :
wlodek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wlodek » 05.02.2010 21:56

Po raz 6 .Samochód VW TIGUAN 2.0 TDI chyba lipiec i kierunek Rabac.
A tak to poco te przepychanki słowne tu są jak mi się wydaje sami Cro-maniacy, najlepsza społeczność pomagająca sobie więcej luzu. :)
nassau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nassau » 06.02.2010 00:18

darek1 napisał(a):On mnie nie zna. To jakiś nawiedzony naprawiacz świata. Zamiast cieszyć się z życia - umartwia się, jęczy i używa wulgarnych epitetów. Kolega Gacek zna tego osobniaka bo ja nie. Łatwo go wyprowadzić z równowagi. Od Noobów mnie wyzywa, bardzo nie kulturalny ten nasz kolega z forum. Nie nadaje się na kierownicze stanowiska - Pozdrawiam :

Ależ owszem, ja Cię znam. Poznałem Cię wczoraj, kiedy przyjmowałeś 1 zł w szalecie miejskim za usługę szczania :lol: Kierowniku :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.02.2010 06:55

nassau napisał(a):
Ależ owszem, ja Cię znam. Poznałem Cię wczoraj, kiedy przyjmowałeś 1 zł w szalecie miejskim za usługę szczania :lol: Kierowniku :lol:

Widzę że prośby zarówno moje jak i Piotra nie docierają :roll:

Obrazek

Termin obowiązywania 28 luty 2010r.

Zasady piłki nożnej mam nadzieję znasz.

Dyskusji w temacie nie podejmuję i proszę o to pozostałych uczestników dyskusji :idea:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 06.02.2010 09:05

Rysio napisał(a):Dyskusji w temacie nie podejmuję i proszę o to pozostałych uczestników dyskusji :idea:

ale pośmiać się wolno?

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 129
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone