Początkujący napisał(a): Pierwszy raz -Sugestie mile widziane.
Dokładne przestudiowanie forum... i w drogę
Początkujący napisał(a):Ja polece Vectra 1,9 cdti - zobaczymy ile wyjdzie spalanie .Auto bedzie na full załadowane - wlasne żarełko i nie tylko:).Wybieram sie w II połowie sierpnia - Pierwszy raz -Sugestie mile widziane.Pozdrawiam.
andrzej.k napisał(a):moje A6 2.0 tdi na autostradzie , w pełnej obsadzie i bagażniku przy 140/150 kmh 8 litrow.
ale w CRO góry i będzie na bank inaczej
nassau napisał(a):W zeszłym roku Astrą II cdti, a w tym Jeepem Grand Cherokee 4,7 + gaz. Już się zastanawiam ile to zeżre! Gazu w trasie wciąga ok. 18 l. Benzyny ok. 15 l.
panpio napisał(a):Peugeot 206 SW 1,1 2005/2006 65tys.km ,mamy go od nowości
troszkę mały , troszkę słaby , całkiem bez klimy ale jak jedziemy to myślę o tych turystach z lat '70-ych w maluchach i syrenach z przyczepami Camp. i od razu odczuwam konfort i luksus mojej maszynki
darek1 napisał(a):nassau napisał(a):W zeszłym roku Astrą II cdti, a w tym Jeepem Grand Cherokee 4,7 + gaz. Już się zastanawiam ile to zeżre! Gazu w trasie wciąga ok. 18 l. Benzyny ok. 15 l.
O kurde, kolega Nassrau jeszcze lepszy, Jepem jeżdzi. Jakże on musi być ważny i bogaty. Mmmmmmm. Jakże zazdroszczę koledze. Gratuluję majętności i takiego wozu. Dziewuchy to chyba lecą na samochód - nieprawdaż kolego N. ?????
Czy kolega też ma sprzęt audio-video- radar ?????
nassau napisał(a):darek1 napisał(a):nassau napisał(a):W zeszłym roku Astrą II cdti, a w tym Jeepem Grand Cherokee 4,7 + gaz. Już się zastanawiam ile to zeżre! Gazu w trasie wciąga ok. 18 l. Benzyny ok. 15 l.
O kurde, kolega Nassrau jeszcze lepszy, Jepem jeżdzi. Jakże on musi być ważny i bogaty. Mmmmmmm. Jakże zazdroszczę koledze. Gratuluję majętności i takiego wozu. Dziewuchy to chyba lecą na samochód - nieprawdaż kolego N. ?????
Czy kolega też ma sprzęt audio-video- radar ?????
Ale z Ciebie dupek Kasztanisz w każdym wątku. Powinni Cię wyp... z forum
Kevlar napisał(a):Tak mimochodem zapytam: co trzeba zrobić żeby otrzymać czerwoną kartkę?
Kevlar napisał(a):...uważam że ktoś z tego forum już dawno powinien takową otrzymać
darek1 napisał(a):andrzej.k napisał(a):moje A6 2.0 tdi na autostradzie , w pełnej obsadzie i bagażniku przy 140/150 kmh 8 litrow.
ale w CRO góry i będzie na bank inaczej
Ale kolega ma samochód. Jakże koledze zazdroszczę. Mmmmmmmm tylko 8 litrów, to prawie za darmo. A kolega ma GPS i CB Radio z długą anteną ??????