telepol napisał(a):ja daw7 tez objeździlem yariska całą polske i bylo o.k. bo na naszych polskich drogach przyspieszenie sie przydaje chocby przy wyprzedzaniu aut na krótkich odcinkach naszych szos . Ale wybiorę opcję -Astra- jednak wygoda ważniejsza na takiej długiej trasie jak wspomniał pr0x-ima . I chcę pokonać ją bez noclegu (wyjazd 2 w nocy - przyjazd 17-18)
KumoterSzyszkownik napisał(a):Kolego...odnośnie toyoty yaris. Ja w zeszłym roku z południa kraju nad Polskie może w 5 osób.
Nie wiesz ile osob wiozles w swojej Yarisce?Moze 5 a moze 4?A gdzie nad ta Polskie jechaliscie?
Ps.nigdy nie dowiem sie jak,,ramkowac cytaty cholera!To wyzej to do kolegi Daw 7.
LABANDER napisał(a):Gliwice - Makarska! Nocleg u znajomej w mariborze w namiotach. Jechaliśmy "na dwa" auta. Daewoo Nexia 1998 Gazowa oraz Lancia Delta 1996 Gazowa! Było SUPER!!! Kupilismy EuropeAsistance w PZU i bez stresu minęły nam wakacje. Spalanie ok.10l gazu. Ale mijalismy Skodowki favoritki, dacie 1310, a nawet jedną ukraińska "żiguli" Jak człowiek chce, to wszystko moze!!!
Blady82 napisał(a):Wszyscy wracaja my dopiero bedziemy sie pakowac.