Witam.
Ja jeszcze nie byłem w Chorwacji. W tym roku na przełomie lipca i sierpnia wybieram się z żoną na dwa tygodnie do Żiwogośće na rywierze makarskiej. Jedziemy nowiutkim Oplem Insignią 1,8 benzyna. Mam nadzieję, że się sprawdzi.
strowger napisał(a):A ja do Chorwacji wybieram się we wrześniu Polonezem Caro Plus 1.6 GSI, rocznik 1999, przebieg w tej chwili 280 tysięcy, we wrześniu będzie miał okolice trzystu:). Auto nigdy nie miało remontu. Klimatyzacji brak, ale druga opcja jest taka, że pojadę Caro Plusem z 2001, tym razem już z klimatyzacją i przebiegiem 60 tysięcy, o ile się właściciel zgodzi go sprzedać .
KiNiU napisał(a):strowger napisał(a):A ja do Chorwacji wybieram się we wrześniu Polonezem Caro Plus 1.6 GSI, rocznik 1999, przebieg w tej chwili 280 tysięcy, we wrześniu będzie miał okolice trzystu:). Auto nigdy nie miało remontu. Klimatyzacji brak, ale druga opcja jest taka, że pojadę Caro Plusem z 2001, tym razem już z klimatyzacją i przebiegiem 60 tysięcy, o ile się właściciel zgodzi go sprzedać .
Czy polonezy miały montowaną fabryczną klimatyzację?