Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 08.04.2004 09:05

Zoohha, tak zachwalają tutaj fiaty, że mój pierwszy mąż podjął decyzję o sprzedaży renówki i kupujemy MALUCHA ! :lol: :lol: :lol: Jak twoje plany wakacyjne? :wink:
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 08.04.2004 09:49

A ja po raz kolejny Opel Astra Combi 2.0 z gazem. Color granat perłowy metalic. Relingi na dachu i uśmiechnięta para w środku. Będę oznakowana logo z nickiem - dużą kartkę wkładam też za przednią szybę aby ewentualni znajomi jadący z przeciwka mogli mnie rozpoznać. Więc jeśli ktoś mnie "przyluka" to niech przynajmniej mignie światełkami! Ale to dopiero pod koniec sierpnia... Szkoda, że jeszcze zostało tyle czasu.
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 08.04.2004 10:01

jolek napisał(a):Zoohha, tak zachwalają tutaj fiaty, że mój pierwszy mąż podjął decyzję o sprzedaży renówki i kupujemy MALUCHA ! :lol: :lol: :lol: Jak twoje plany wakacyjne? :wink:
Tak... tylko ze tu mowa o tych zachodnich a nie z PRL-u :D

Piotr
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 08.04.2004 10:09

Słuszna uwaga :lol: , ale ja w innym kontekście :wink: :lol:
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 08.04.2004 10:19

Piotr Lutynski napisał(a):
jolek napisał(a):Zoohha, tak zachwalają tutaj fiaty, że mój pierwszy mąż podjął decyzję o sprzedaży renówki i kupujemy MALUCHA ! :lol: :lol: :lol: Jak twoje plany wakacyjne? :wink:
Tak... tylko ze tu mowa o tych zachodnich a nie z PRL-u :D

Piotr

jakby nie było- Fiat Fiatem zostanie. Ja tam moja Bravę z wielkim przymrużeniem oka traktuję ;)
Pozdrawiam wiosennie :mrgreen:
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 08.04.2004 12:46

W kontekście groźby SZ.P. Jolek, gdzie sugerujje się, iż podróż moja:!: :!: na tegoroczny urlop może być męcząca ( albowiem mam długie nogi ) oświadczam , że na miesiąc przed wyjazdem zawdziewam trampki i wyruszam piechotą . Acha bez obaw _urlop bezpłatny dostanę . :lol:
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 08.04.2004 14:39

Po pierwsze primo - nie jest to groźba, po drugie primo _ czego to ludziska nie zrobią, żeby dotrzeć do ukochanej ! :wink: Sretan put ! :lol:
arten
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arten » 08.04.2004 15:07

ja pierwszy raz jechałem do Cro Moskwiczem .Czy ktoś zna wogóle taka markę :wink:
arten
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arten » 08.04.2004 15:11

ja pierwszy raz jechałem do Cro Moskwiczem .Czy ktoś zna wogóle taka markę :wink:
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 09.04.2004 09:48

Seicento 900, klima mechaniczna - szyby w dół, wiatr we włosach i dawaj na Istrie - to juz w lipcu.

Pozdrawiam
Seimaniaków
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 09.04.2004 09:57

jak tak patrze po liczbie wpisów to nas bedzie wiecej niz samych Chorwatow :):):):) no niech ja tylko nikogo z was nie spotkam ........po drodze
pozdr.
wtak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtak » 09.04.2004 11:56

jolek napisał(a):Po pierwsze primo - nie jest to groźba, po drugie primo _ czego to ludziska nie zrobią, żeby dotrzeć do ukochanej ! :wink: Sretan put ! :lol:

Jak ja lubię"... po pierwsze primo i po drugie primo..." a to teraz tak rzadko używane i w dodatku zazwyczaj nierozumiane :(
BRAWa wielkie JOLEK :)
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 09.04.2004 12:49

:oops: Staropolszczyzny mnie się zachciało... :D
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 09.04.2004 14:09

witam
w zeszlym roku wybralismy sie fiacikiem cinkolem 1.1 sportnig 55 KM
cala trase neibylo problemow az pod sama wysepka KRK w nocy o 3 autko nam sie zagotowalo nie wytrzymalo tempa narzuconego przez innych kierowcoc, minela zaledwie chwilka i temp. wynosila 120 stopni - zrobilismy przerwe zajrzalem do zbiornika z plynem chlodniczym a tam sucho jak na pustyni.... po 2 h postoju dolalismy zwyklej wody zabranej na wszelki wypadek z polski po czym udalo sie dojechac na wyspe, niesteyy przez caly pobyt wody nam ubywala w dordze powrotnej takze aczkolwiek tylko na terenach gorzystych od tamtejk pory do dzisiaj nic nie zostalo zrobione w aucie i plynu nie ubywa, czyzby to za duze wyzwania dla cinkola?? w tym roku okaze sie po raz drugi czy to autko uczulone jest na takie tereny....
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 09.04.2004 14:15

Na wszelki wypadek pomyśl o jakiejś "szczepionce" na uczulenie cinkusia, bo wcale nie są to miłe chwile jak bryczka coś szwankuje 1000 km od domu. Myślę ,że góry są jednak jakimś większym wysiłkiem dla samochodów. W zeszłym roku tez miałem awarię-poszła mi uszczelka pod głowicą, co przejawiało sie utratą płynu chłodniczego i wzrostem temperatury. Trzeba było naprawić na miejscu. :arrow:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wakacje 2025

Jakim autkiem do Cro? - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone