Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2025? Podróże po całym świecie? Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2025 ツ
A ja jadę zieloną asterką 1,6 classic (tylko 75 KM).Pojadę już tym samochocem do CRO 4 raz.Poprzednie 3 było bez zastrzeżeń.
Autko przerobione na gaz,butla w kole zapasowym,koło w bagażniku.
Doszedłem już do takiej wprawy w pakowaniu się i zabieraniu rzeczy rzeczywiście tylko niezbędnych,że niemam najmniejszego problemu.
Pozdr.Jeszcze 2 tygodnie i .......wio.!!!!
Chciałbym................tydzień w Cro gdzieś okolice Dubrownik może Peljesac a drugi tydzień Czarnogóra aż pod granicę Albańską.
Urlop w sierpniu _ Może ktoś reflektuje na wspólny wyjazd??
Ja byłem już trzy razy Fiatem Seicento 900.
Małe autko ale na dwie osoby wystarczy, nawt jedną noc spaliśmy w samochodzie.
Małe bo małe ale jedzie pewnie i pali ok 5l.
Brak klimy toche doskwiera ale cóż trzeba to jakoś przemóc.
marconi napisał(a):Ja byłem już trzy razy Fiatem Seicento 900. Małe autko ale na dwie osoby wystarczy, nawt jedną noc spaliśmy w samochodzie. Małe bo małe ale jedzie pewnie i pali ok 5l. Brak klimy toche doskwiera ale cóż trzeba to jakoś przemóc.
Sssss 5l Cóż nam niewiele więcej tak ok. 8 - 8,5l na trasie z klimą ale nie lubię jej uzywać bo mi ze 20kM zabiera Jak żona śpi w trasie to wyłączam ale spalanie nie chce spaść
Pozdrowionka