mokusinska napisał(a):Nasz MERCEDES E-KLASA 250 turbo kombi w automacie zagotował się po drodze ale my jechalismy z kampingiem teraz mamy 300 bez turbo ale też w automacie i mamy nadzieje że się sprawdzi a, że spalaniem nie było aż tak żle
surfing napisał(a):W 1996 przejechałem maluchem Chorwację aż do Dubrownika i z powrotem przez Włochy i przełęcz Grossglockner w sumie 3500km
stary_jac napisał(a):... Znajomi mówią że bez klimy to lepiej żebym sobie darował wyjazd w lipcu.....
stary_jac napisał(a): Znajomi mówią że bez klimy to lepiej żebym sobie darował wyjazd w lipcu.
hrehor napisał(a):surfing napisał(a):W 1996 przejechałem maluchem Chorwację aż do Dubrownika i z powrotem przez Włochy i przełęcz Grossglockner w sumie 3500km
Guzior napisał(a):
W 1981 roku byłem maluszkiem w Salonikach przez Węgry, Jugosławię, Bułgarię. A żeby było ciekawiej to jechałem w cztery osoby i ciągnąłem za sobą przyczepkę namiotową produkcji Niewiadowa. Dzisiaj jak opowiadam o tym swojemu 20 letniemu synowi to mi mówi że on by nie jechał
Monte Christo napisał(a):.....Uwazam ze trzeba jezdzic, podroze ksztalca, a strasznie nie podoba mi sie to ze ktos mowi klimy nie masz to nie jedz. albo mam stare auto boje sie. a auto ma 7 lat albo 8. Jakos dawniej nikt sie tym nie przejmowal.
Może tak mają ale z tego co wiem co 124 to 124 i narazie MERCEDES lepszego auta nie wypuscił na rynek oczywiście nie mówie tu o S- KLASIEBert napisał(a):mokusinska napisał(a):Nasz MERCEDES E-KLASA 250 turbo kombi w automacie zagotował się po drodze ale my jechalismy z kampingiem teraz mamy 300 bez turbo ale też w automacie i mamy nadzieje że się sprawdzi a, że spalaniem nie było aż tak żle
czy z turbo czy bez turbo, zagotować się może. Mercedesy tak mają
Piotrek_B napisał(a):Monte Christo napisał(a):.....Uwazam ze trzeba jezdzic, podroze ksztalca, a strasznie nie podoba mi sie to ze ktos mowi klimy nie masz to nie jedz. albo mam stare auto boje sie. a auto ma 7 lat albo 8. Jakos dawniej nikt sie tym nie przejmowal.
Wreszcie jakieś sensowne podsumowanie tematu
Podzielam w 100 % a stwierdzenia typu: "nie mogę pojechać bo nie mam klimy" też mnie śmieszą