I ja troszeczkę spóźniona, ale pozwolę sobie przysiąść.
Miło się wspomina Plitvickie Jeziora z Tobą, zwłaszcza te panoramy z góry. Cudne.
tasiorowa_20051 napisał(a):I ja troszeczkę spóźniona, ale pozwolę sobie przysiąść.
Miło się wspomina Plitvickie Jeziora z Tobą, zwłaszcza te panoramy z góry. Cudne.
malina1959 napisał(a):Doszliśmy do "skrzyżowania" W lewo odchodził szlak do jaskini
Manita peć a wprawo szlak (by to trafił), który wybraliśmy my
Prawdopodobnie był to szlak do obejścia szczytu Anića Kuk.
:
el_guapo napisał(a):malina1959 napisał(a):Doszliśmy do "skrzyżowania" W lewo odchodził szlak do jaskini
Manita peć a wprawo szlak (by to trafił), który wybraliśmy my
Prawdopodobnie był to szlak do obejścia szczytu Anića Kuk.
:
Jest dokładnie jak mówisz: w lewo do Manita Peć, a potem lekkimi zawijasami w górę - droga łatwa i przyjemna. W prawo na Anica Kuk - tu już jest gorzej.
to jednak dobrze pamiętam
1,5h pokonaliśmy w 3/4h i weszliśmy do jaskini z ostatnią grupą, ale warto było.
AniaGrodzisk napisał(a):Witam,
widzę, że byliście w miejscowości kozino. W tym roku jedziemy na trzy rodziny z dziećmi właśnie do Kozina Napiszcie proszę, czy sa tam plaże żwirowe - takie odpowiednie dla małych dzieci jak daleko i jakie jest w ogóle Kozino.
Będę wdzięczna za każdą informację.
darek1 napisał(a):Malina, gdzie Ty leziesz. Jeszcze się spierdaczysz w przepaść. Daj sobie świety spokój mówię ci to. Zostaw w spokoju te góry. Lepiej na tarasie kawkę wypić, gospodynię obgadać i pół rodziny, rakiję wypić niżli łazić nie wiadomo po co i się pocić ze zmęczenia. Frajerzy niech chodzą po górach, a nie Ty.
longtom napisał(a):malina1959 napisał(a):No i skręciliśmy w nieznane i dopiero teraz się zaczęło
A mu poszliśmy tam prosto
pzdr
malina1959 napisał(a):darek1 napisał(a):Malina, gdzie Ty leziesz. Jeszcze się spierdaczysz w przepaść. Daj sobie świety spokój mówię ci to. Zostaw w spokoju te góry. Lepiej na tarasie kawkę wypić, gospodynię obgadać i pół rodziny, rakiję wypić niżli łazić nie wiadomo po co i się pocić ze zmęczenia. Frajerzy niech chodzą po górach, a nie Ty.
Teraz mi to piszesz ?
Teraz to mnie możesz pocałować w.... nos, albo nie, bez pieszczot A bo to widzisz, gdzie diabeł nie może tam ....malina wlezie
Jednak, nad mądrymi inaczej, ktoś czuwalongtom napisał(a):malina1959 napisał(a):No i skręciliśmy w nieznane i dopiero teraz się zaczęło
A mu poszliśmy tam prosto
pzdr
Tyż piknie
A niektóre fotki to chyba z tych samych miejsc robilim
Pozdrawiam
EithelAmarth napisał(a):Podziwiam za wytrwałość i siłę woli, żeby iść dalej przed siebie. Ja bym się pewnie poddała
Powrót do Nasze relacje z podróży