Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakie zakwaterowanie w splicie ?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FreelancerWeb
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) FreelancerWeb » 18.06.2011 12:34

Witam. W drugiej połowie śierpnia , mam chęć wybrać się do chorwacji. Dokładnie do Splitu. Dokładna data to 23.07.2011 ; ) na jakieś 2 tygodnie. Jadę pierwszy raz. I mam mały problem. Na necie szukałem wszędzie , i nie mogę znależć nic co by mi pasowało. Może ktoś z cromaniaków , zna jakieś fajne , a zarazem nie zbyt drogię ( ale znów nie za tanie ) apartamenty prywatne i mógłby mi podać kontakt bądż coś innego ? Dziękuje i pozdrawiam.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.06.2011 14:31

Nie w Splicie! To drugie co do wielkości miasto w Hr (250 tys. mieszkańców).. duży port, ogromny ruch.. nie ma się gdzie kąpać...
To nie jest miejsce na pobyt. Zdecydowanie. Chyba, że wybrałbyś się na wakacje do Gdańska, bo tak lubisz (lubisz postać sobie w korkach, lubisz smród spalin i dziekie tłumy, brak miejsc do parkowania i tego typu uroku; oraz nie przeszkadza Ci codzienne jeżdzenie na plażę 30 km w jedną stronę - wtedy Split na wywczas jak ulał)...
FreelancerWeb
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) FreelancerWeb » 18.06.2011 20:41

To nie wiem , Gdzie mi pani poleca, gdzie ma pani jakiś kontakt np ? Mile widziane Fotki : ) pozdrawiam.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.06.2011 20:47

Zachęcam do przeglądania zasobów forum..
Bank kwater
Nasze Relacje z podróży
są i rekomendacje i fotki.. tylko czytać i wybierać.
Amen

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone