.png)
.png)
Bub@ napisał(a):Witajcie ! A ja tak z pytaniem w sprawie tych słoikow z powiedzmy Pudliszek ( bez autoreklamy oczywiście) - czy Wy je w lodówce trzymacie czy niekoniecznie? Też się nad słoiczkami zastanawiałam ze względu na szybki i wygodny posiłek ale boję się czy się pod namiotem nie zepsują
Jakie macie doświadczenia?
.png)
ita napisał(a):ja myślę, że to jednak więcej niż 200 zł...
.png)
.png)
.png)
Bub@ napisał(a):Witajcie ! A ja tak z pytaniem w sprawie tych słoikow z powiedzmy Pudliszek ( bez autoreklamy oczywiście) - czy Wy je w lodówce trzymacie czy niekoniecznie? Też się nad słoiczkami zastanawiałam ze względu na szybki i wygodny posiłek ale boję się czy się pod namiotem nie zepsują
Jakie macie doświadczenia?
.png)
.png)
.png)
ita napisał(a):jeśli u nas kupujesz w marketach to na pewno tam jest drożej niż 30 %
spójrz na ser żółty, mleko czy wedliny (które zreszta tam nam nie smakują)
upał nie upał jeść trzebai na tym zostawmy te dyskusję bo każdy robi jak lubi albo jak musi.
Może kiedyś jak będę jeździć bez dzieci to spakuję jedna walizkę, wezmę kartę i w drogę
.png)
.png)
ita napisał(a):mleka zużywam min 1 litr a najczęściej 2 litry dziennie![]()
do kawy mrożonej a co, w końcu wakacje![]()
niestety za małe auto z PL nie biorę...
miałam już nie pisać, tylko to mleko mnie ruszyło
ita napisał(a):Co ciekawe, na naszym kempingu, małym, tanim, przydomowym, w zasadzie wszyscy którzy byli mieli swoje jedzenie (akurat byli to Polacy i Czesi) większość nie kupowała kompletnie nic do jedzenia, w zasadzie tylko pieczywo i w połowie wakacji piwomieli ze sobą kompletnie wszystko, nie słyszeli o żadnych ubezpieczeniach, koszt wakacji to było dojazd, nocleg i piwo (dorośli, z dziećmi itd) jeżdżą tak od lat i bardzo sa zadowoleni, i wolą to niż RODOS
![]()
.png)
Mosqito napisał(a):ita napisał(a):mleka zużywam min 1 litr a najczęściej 2 litry dziennie![]()
do kawy mrożonej a co, w końcu wakacje![]()
niestety za małe auto z PL nie biorę...
miałam już nie pisać, tylko to mleko mnie ruszyło
Dogadaj się z Rysiem on 2 strony wcześniej się przyznał że Mućkę ciąga ze sobą to te 26 dni x 2 litry = 52 litry Ci tam jakoś odpali![]()
ita napisał(a):Co ciekawe, na naszym kempingu, małym, tanim, przydomowym, w zasadzie wszyscy którzy byli mieli swoje jedzenie (akurat byli to Polacy i Czesi) większość nie kupowała kompletnie nic do jedzenia, w zasadzie tylko pieczywo i w połowie wakacji piwomieli ze sobą kompletnie wszystko, nie słyszeli o żadnych ubezpieczeniach, koszt wakacji to było dojazd, nocleg i piwo (dorośli, z dziećmi itd) jeżdżą tak od lat i bardzo sa zadowoleni, i wolą to niż RODOS
![]()
Co Ty masz z tym ubezpieczeniem ?Już drugi raz w tym wątku go wspominasz
![]()
Chyba dorabiasz jako tajnos agentos ubezpieczenios![]()
.png)
ita napisał(a):mleka zużywam min 1 litr a najczęściej 2 litry dziennie![]()