Proponuję dzień dwa przed wyjazdem zrobić ogórków małosolnych w 5L baniaku po wodzie, po kilku dniach będą jak znalazł
JacaM napisał(a):Proponuję dzień dwa przed wyjazdem zrobić ogórków małosolnych w 5L baniaku po wodzie, po kilku dniach będą jak znalazł
piotrulex napisał(a):Czyżby przez posty nie zwiazane z tematem temat już sie zamknął?
Do niedawna jeszcze spełniał swoja rolę a teraz to tylko jednego mi tu jeszcze brakuje ...
ita napisał(a):tak to jest jak się karmi trolla
darek1 napisał(a):No ale Waldis wódki staropolskim obyczajem, ogórków kwaszonych i smalczyku z jabiłkem, cebulą nie bierzesz.
Rysio napisał(a):... Czym się różni camping od kwatery, jeśli chodzi o zabieranie produktów ? Dla mnie niczym. Tak samo mam kuchenkę, garnczki czy jakąś patelnię ...
to chce zapakować na wyjazd powinno byc odporne np. gotowe sosy w słoikach zamiast produktów na ten sos.
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Bierzemy konserwy rybne gdyż mięsne bez lodówki są niesmaczne
Macie jakieś swoje ulubione i polecane produkty?
Z lodówki turystycznej konserwy są smaczne.
Na kilka śniadań polecam mięsiwo w słoiku firmy Rusiecki a na 2-3 obiady żeberka w kapuście firmy Sokołów