poczatek sierpnia to winogrono brzoskwinia nektaryna i melony, arbuzy a figi juz susza i mozna tez dostacJackus napisał(a):W Chorwacji będziemy od 15 lipca max do 5 sierpnia. Czy są szanse w tym okresie na jakiekolwiek owoce oprócz tych z bazaru? W zeszłym roku widziałem sprzedawane na bazarach figi w połowie lipca. Być może był to import np z czarnogóry...
a moze kałaszaewa.z napisał(a):darek bednarz napisał(a):ja jezdze we wrzesniu to owoce sa tansze zawsze kupuje na wegrzech melony a w cro granaty
To chyba zamówię u ciebie małą dostawę granatów
zartuje nie ma sprawy zawsze tego zworze full jezeli o takie ci chodzi granaty (owoce)darek bednarz napisał(a):a moze kałaszaewa.z napisał(a):darek bednarz napisał(a):ja jezdze we wrzesniu to owoce sa tansze zawsze kupuje na wegrzech melony a w cro granaty
darek bednarz napisał(a):zartuje nie ma sprawy zawsze tego zworze full jezeli o takie ci chodzi granaty (owoce)darek bednarz napisał(a):a moze kałaszaewa.z napisał(a):darek bednarz napisał(a):ja jezdze we wrzesniu to owoce sa tansze zawsze kupuje na wegrzech melony a w cro granaty
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne