AdamBo napisał(a):Ja również polecam Continentala ContiPremiumContact 2. Mam je w rozmiarze 205/55R16. Dobrze trzymają i hamują na suchym jak i mokrym. Tłumienie nierówności również na wysokim poziomie. Teraz założyłem je na trzeci sezon. Żadnego ząbkowania i hałasowania.
Bocian napisał(a):Samochód to samochód... czemu woka nie jeździsz Tata albo Oltcitem?
Kup sobie zimowe Wanli i jedź z rodziną zimą np. w Alpy . Gwarantuje Ci że szybko zmienisz zdanie . Tak naprawde to że opony wyglądają podobnie wcale nie oznacza że zachowują się identycznie na tym samym samochodzie . Myśle że Twój post był napisany odrobinę za wcześnie - 1 kwietnia dopiero jest w czwartek . Pozdrawiam .woka napisał(a):Moim zdaniem, .... mój apel do wszystkich. Przestańcie już zachwalać. Opona to opona.
waldis napisał(a):woka napisał(a):jarku007 ..... jak widzę jesteś spec.
W takim razie co sądzisz o zimowych oponach Sava (chyba Eskimo 3). Dobre "toto" czy jakieś badziewie.
A nie lepiej poznać więcej, niż jedną opinię? Np. stąd.
FUX napisał(a):waldis napisał(a):woka napisał(a):jarku007 ..... jak widzę jesteś spec.
W takim razie co sądzisz o zimowych oponach Sava (chyba Eskimo 3). Dobre "toto" czy jakieś badziewie.
A nie lepiej poznać więcej, niż jedną opinię? Np. stąd.
Stamtąd, to nade wszystko jakość wypowiedzi na poziomie .... wstaw sobie dowolny portal...
weldon napisał(a):Sawa była na Warsie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi