Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakie miejsce w Cro

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Byku
Globtroter
Jakie miejsce w Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Byku » 10.06.2005 11:09

8O Jaka miejscowośc polecacie ,żeby przy wejścu do morza w wodziebyły pikne urocze skały prosze o wpisy 8O :oops: 8) :lol: :o :(
WoYo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WoYo » 10.06.2005 11:36

Byku napisał(a):8O Jaka miejscowośc polecacie ,żeby przy wejścu do morza w wodziebyły pikne urocze skały prosze o wpisy 8O :oops: 8) :lol: :o :(

Ciekawi mnie ile "pytań" zdołasz jeszcze wymyślić
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 10.06.2005 11:37

Byku napisał(a):Istria Kvarner Dalmacja wszystkie te regiony maja swój specyficzny klimat po prostu jedz a wrócisz oczarowany :roll: :roll: 8O

Byku napisał(a):Jesli ktoś się tam wybiera służę pomocą wpisujcie sie odpowiem na kazde
pytanie :) :D :wink: :wink: :) :D :wink: :wink: :wink: :wink:
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 10.06.2005 12:25

Gość chce szybko zapracować na tytuł CROmaniaka :lol:
Nadrabia zaległości od 2004 roku.
Byku
Globtroter
Spoko!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Byku » 10.06.2005 16:04

To fakt troche mnie nie było ale to sie zmieni.A co do pytań to mam ich wiele i nie chodzi mi tutaj o szybkie dochrapanie się tytułu Cromaniaka,ale o informacje które są mi potrzebne.Dlatego nie wzbudzajcie sie nie potrzebnie bo nie oto tu chodzi,aco do tytułu to myslę
,że data kiedy zarejestrowałem sie na forum mówi sama za siebie a reszte pozostawiam bez komentarza. 8) :) :D :D
Plumek
Cromaniak
Re: Spoko!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.06.2005 10:02

Byku napisał(a):To fakt troche mnie nie było ale to sie zmieni.A co do pytań to mam ich wiele i nie chodzi mi tutaj o szybkie dochrapanie się tytułu Cromaniaka,ale o informacje które są mi potrzebne.Dlatego nie wzbudzajcie sie nie potrzebnie bo nie oto tu chodzi,aco do tytułu to myslę
,że data kiedy zarejestrowałem sie na forum mówi sama za siebie a reszte pozostawiam bez komentarza. 8) :) :D :D

Zmieni nicka na: Śmieciarz ;)

Ponadto, gdybyś była tak uprzejmy i czas poświęcony na klepnięcie paru liter w pytaniu poświęcił na klepnięcie paru liter w wyszukiwarce - byłbyś Wielki!

Plumek

Powrót do Kempingi

Jakie miejsce w Cro
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone