Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jakie miejsce na wakacje z dwójką dzieci?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
coco1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) coco1 » 10.02.2011 12:22

Witam wszystkich:)
Mam pytanie odnośnie wakacji z dziecmi...mam dylemat gdzie pojechac.Wakacje planujemy w lipcu:Nasze dzieci to synki dwa -7 lat i roczniak.Jakies dwa lata temu bylismy na Hvarze w Jelsie.Podobało nam się bardzo-było bajecznie, choc na plaże codziennie dojeżdzalismy do Ivan Dolac ( jakies 11 km).Plaża tam jest bardziej bezpieczna niz te w Jelsie-ale samo miasteczko(Jelsa) urokliwe choc troszkę za małe :oops: warunki noclegowe i gospodarze też spoko.W tym roku chciałabym pojechac gdzies indziej ...tylko gdzie?Mąż upiera sie ,żeby pojechac do Jelsy, a ja ...hmm Doradzicie coś?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.02.2011 12:36

Przejrzyj istniejące już tematy... podobnych do Twojego dylematu ostatnio wysyp...
Słodka mała miejscowość na Istrii lub Kvarner, Miejsca godne polecenia Gdzie jechać - regiony i miejscowości - DALMACJA ŚRODKOWA i obowiazkowo dział Nasze Relacje z podróży. Coś na pewno wpadnie Ci w oko.
Pozdrawiam
coco1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) coco1 » 10.02.2011 17:41

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Przejrzyj istniejące już tematy... podobnych do Twojego dylematu ostatnio wysyp...
Słodka mała miejscowość na Istrii lub Kvarner, Miejsca godne polecenia Gdzie jechać - regiony i miejscowości - DALMACJA ŚRODKOWA i obowiazkowo dział Nasze Relacje z podróży. Coś na pewno wpadnie Ci w oko.
Pozdrawiam

ech tak czytam i czytam i ...wiem coraz mniej:( pewnie pojedziemy do Jelsy
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.02.2011 18:52

A może spróbujecie jednak coś nowego..ja jestem fanką wysp... może dla odmiany Cres lub Lošinj (w Kvarnerze; bo odmienny od hvarskiego klimat); albo Pag (już prawie w Dalmacji z mocno "innym" krajobrazem i architekturą - przy okazji niezła baza wypadowa na północną i środkową Dalmację - o ile lubicie pozwiedzać)..a może Korčula lub Pelješac; albo mocno oddalony od lądu Vis... jest w czym wybierać.. zastanówcie się, jak chcielibyście, żeby wyglądał Wasz urlop...a potem drogą eliminacji..
Pozdrawiam
coco1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) coco1 » 10.02.2011 21:49

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A może spróbujecie jednak coś nowego..ja jestem fanką wysp... może dla odmiany Cres lub Lošinj (w Kvarnerze; bo odmienny od hvarskiego klimat); albo Pag (już prawie w Dalmacji z mocno "innym" krajobrazem i architekturą - przy okazji niezła baza wypadowa na północną i środkową Dalmację - o ile lubicie pozwiedzać)..a może Korčula lub Pelješac; albo mocno oddalony od lądu Vis... jest w czym wybierać.. zastanówcie się, jak chcielibyście, żeby wyglądał Wasz urlop...a potem drogą eliminacji..
Pozdrawiam

Oooo tego mi było trzeba wielkie dzieki:)
bananitto
Turysta
ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) bananitto » 10.02.2011 22:24

okolice Split - Trogir !
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 11.02.2011 11:52

Poddaję pod rozpatrzenie Primosten i okolice...
coco1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) coco1 » 11.02.2011 12:10

Hi hi Osiołkowi w zlobie dano! :lol:
rega2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rega2 » 13.02.2011 17:49

:D
Ostatnio edytowano 13.02.2011 17:53 przez rega2, łącznie edytowano 1 raz
rega2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rega2 » 13.02.2011 17:52

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A może spróbujecie jednak coś nowego..ja jestem fanką wysp... może dla odmiany Cres lub Lošinj (w Kvarnerze; bo odmienny od hvarskiego klimat); albo Pag (już prawie w Dalmacji z mocno "innym" krajobrazem i architekturą - przy okazji niezła baza wypadowa na północną i środkową Dalmację - o ile lubicie pozwiedzać)..a może Korčula lub Pelješac; albo mocno oddalony od lądu Vis... jest w czym wybierać.. zastanówcie się, jak chcielibyście, żeby wyglądał Wasz urlop...a potem drogą eliminacji..
Pozdrawiam

Katarzyno o co chodzi z tą odmiennością Lośinj. Mam tam spędzić w tym roku wakacje. Czytałem forum wielokrotnie i Mali Lośinj wybrałem, gdyż było przez Ciebie kilkukrotnie rekomendoeane. Nie ma zbyt dużo o Mali Losnij informacji na forum, sam nie jestem pewien czy nie chodzi o inne Lośinj jak ty piszesz ?
Jeżeli ktoś wie co jest magicznego i wartego tego miejsca niech napisze, wklei zdjęcia.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 13.02.2011 20:32

rega2 napisał(a):Katarzyno o co chodzi z tą odmiennością Lośinj. Mam tam spędzić w tym roku wakacje. Czytałem forum wielokrotnie i Mali Lośinj wybrałem, gdyż było przez Ciebie kilkukrotnie rekomendoeane. Nie ma zbyt dużo o Mali Losnij informacji na forum, sam nie jestem pewien czy nie chodzi o inne Lośinj jak ty piszesz ?
Jeżeli ktoś wie co jest magicznego i wartego tego miejsca niech napisze, wklei zdjęcia.

Wystarczy przeczytać temat od początku.. Miałam na myśli, jak bardzo Lošinj różni się od Hvaru, na któym autorka tematu spędziła juz kiedyś wakacje..(inny klimat, inne krajobrazy, inna architektura, inna historia, inna flora i fauna ...bo region inny i warunki klimatyczne nieco inne niż na Hvarze ).
Wyspa o nazwie Lošinj w Hr jest tylko jedna, więc nie ma mowy o pomyłce.
Co do tego, jak wyspa wygląda, co na niej ciekawego itp. .. wystarczy minimum chęci, by w necie znaleźć całą masę informacji..
Zacznij od oficjalnej strony wyspy zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Jeśli na stronie tej za mało zdjęć, wystarczy wrzucić w goglarkę nazwę wyspy i zaznaczyć opcję "grafika"... posypią się foty...
Pozdrawiam
beata38
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata38 » 17.02.2011 19:22

My z małymi dziećmi wybieramy się w okolice Trigoru civio, przesledziłam za i przeciw i to miejsce będzie dobre ;)) może dołączycie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
beata38
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata38 » 17.02.2011 19:25

Trogiru:)))))
milena2010
Autostopowicz
Gdzie z dwójką małych dzieci do Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) milena2010 » 11.11.2013 15:24

Potrzebuję pomocy ,będę wybierał się z z żoną i gwójką dzieci do Chorwacji, dzieci (4l+3mc) byłem w Vodicach jakieś 5 lat temu,ale pewnie wiele się zmieniło.Szukam pensjonatu,hotelu,coś rodzinnego myślę że może z małym basenem i blisko morza.
Napewno plac zabaw dla dzieci.Może ktoś zna jakieś fjne miejsce.Proszę o pomoc

Dziękuję
ZAJEC
Koneser
Re: Gdzie z dwójką małych dzieci do Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 11.11.2013 18:19

Proponuję Selce koło Crikvenicy.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone