Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakie Knajpki godne polecenia? Gdzie jeść na wyspie Krk

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamel
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamel » 20.07.2010 13:26

Witam serdecznie wszystkich Cromaniaków! jestem nowym uzytkownikiem, wiec prosze o wyrozumiałosc. 29.07.10 Wyjeżdżam na chorwacje na Krk i czy możecie podrzucić pare nazw restauracji(z miare dobrym jedzeniem i w rozsądnej cenie) na tej wyspie? Z góry dziękuje :D Przy okazji czy dużym ryzykiem jest wyjazd w ciemno?
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 20.07.2010 14:43

Ta knajpa po lewej ... omijaj ją z daleka. Tam pół miasta się zatruło.
Natomiast knajpa po prawej ... zdzierają jak ch*****, sami złodzieje.
Przy promenadzie są niezłe ale tam z kolei resztki jedzenia wrzucaja do wspolnego kotła, zamieszają i znowu podają. Możesz natrafić wlaśnie na ten moment ........ pisać dalej :?: :?:

( jakie pytanie taka odpowiedź )

ps.
Acha, prosisz o wyrozumiałość (teraz doczytałem). OK.

Wyrozumiale Ci odpowiem ...każda, wyglądająca na "knajpę" nieprzypadkową, jest dobra. Nie ma złych i dobrych. Na orzeżach miasteczka specjalizują się raczej w szybkich daniach. Obiad bardziej wykwintny zjesz sobie przy promenadzie, ale tam zawsze jest tłok. Bywa, że w porze obiadowej (14-19) czekasz na wolny stolik, długoooo.

Wyjazd, bez wcześniejszej rezerwacji, koniec lipca ....... odważny jesteś. Ale głowa do góry, jakoś tam będzie. :lol: :wink:
kamel
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamel » 20.07.2010 20:56

Ok dziękuje i licze na szczęście :wink: mam nadzieje że również będe Cromaniakiem do następnego :lol:
maciejw511
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciejw511 » 25.07.2010 11:46

Polecam knajpe "Saloon" w Baśce super jedzenie w dobrej cenie właśnie wróciłem z cro POLECAM !
nimm2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nimm2 » 24.08.2010 13:50

maciejw511 napisał(a):Polecam knajpe "Saloon" w Baśce super jedzenie w dobrej cenie właśnie wróciłem z cro POLECAM !

a cos wiecej na temat tej knajpki?
nimm2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nimm2 » 03.04.2011 23:53

bylem polecam... knajpka mniamniuśna to malo powiedziane... starsza pani smazy rybki... gdzie? na Krk w Basce... ceny? dokladnie nie pamietam ile co kosztowalo, ale bylo bardzo tanio...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone