napisał(a) KasiaiPiotrek » 16.05.2016 11:06
Witam serdecznie, z uwagi na mnogość informacji dotyczących Wyjazdów do Cro/ Istria/FKK , pozwoliłem sobie napisać do was w celu uzyskania jak najwięcej informacji. Jedziemy z Rodziną 2+2 (dzieci 5 i 9 lat) do Rabać Vamp Oliva, mamy rezerwację na 7 noclegów w domku, następnie mamy jeszcze tydzień w HR i tu pojawiaja się nasze pytania, chciałbym zabrać zonkę na Plaże może kemping FKK, od czego zacząć mamy tydzień , raczej nie chcemy tracić czasu i jechać na południe chorwacji i i pozostaniemy Istria lub okolice , co polecacie na pierwsze zetknięcie się z FKK, byliśmy kilka lat temu na Istrii, bardzo na się podobało szczgólnie Kamenjak, najprawdopodobniej zabierzemy ze sobą zestaw na KAMP. tylko jaki i gdzie abym ja był zadowolony że udało mi się żonkę namówić na Fkk, aby żona się przełamała i wspominała urlop z uśmiechem i dzieci też miały co robić oraz cena nie była wygórowana, czy zacząć od kamerlanej plaży (ale gdzie) lub z grubej rury na duży KAMP FKK ale jaki ? korci mnie Dalmacja bo jeszcze tam nie byliśmy, ale za to szkoda mi 4-5 h dodatkowej jazdy podczas urlopu i szukanie noclegu lub kampu ( cały dzień odejdzie z wyczekiwanego 10 miesięcy urlopu ) może za to lepiej zabrać w naszą 10 rocznicę ślubu do Wenecji ? pytań jest sporo. Dzisiaj zapadła decyzja i przelew dotyczący wyjazdu na Kamp OLIVA. Bardzo proszę o jakieś info porady , miejsca, ceny może namiary ... itp ( a może najpierw zacząć w czerwcu rozbieranie się nad "gorącym Bałtykiem"
Z góry dziękuję i POzdrawiam gorąco
Ostatnio edytowano 17.05.2016 09:03 przez
KasiaiPiotrek, łącznie edytowano 1 raz