piotrulex napisał(a):waldis napisał(a):pchor_1 napisał(a):będą albo Dębki, albo Valalta. W zależności od zgromadzonych środków finansowych.
Dębki? Z tego co wiem, to nie można tego porównać z Valaltą, gdyż to tylko plaża (chociaż fajna). A cenowo to podobnie. No i zależy skąd jedziesz. Nigdy nie pojmę myślenia ludzi jadących przez całą Polskę nad Bałtyk, podczas, gdy można dołożyć dwie godziny jazdy i być nad Śródziemnym.
byles kiedys w Debkach?
tak pieknej plazy nie widzialem
porownywac oczywiscie ze nie mozna a zreszta niby po co ...
wszystko ma swoje wady i zalety
ps. jakbym mieszkal w Cieszynie to tez pewnie bym nie jezdzil nad Baltyk. nad morze mam w maksie 3 godzinki wiec jestesmy kilka razy w roku
hmmmmmmm
nad Srodziemnym powiadasz
Ja nad Morze Bałtyckie (przepraszam, nad Zatokę Gdańską,w końcu Adriatyk pewnie się na mnie obraził za nazwanie go Śródziemnym, chociaż woda ta sama) mam 40 minut (rowerem) i nadal nie polecam tu wypoczynku. Ale plażując widzę (na jednym z campów) sporo pojazdów na katowickich nr rej.(niektóre z przyczepami) i nie wiem co tych ludzi tu ciągnie (fajna plaża to nie wszystko). A pchor_1 jedzie z Łodzi więc już ma z górki. A do tego ryzyko pogodowe.pchor_1 nie kombinuj, jedź do Cro.