tgniw napisał(a): ... zrobia z Ciebie alkoholika ..
juz nie luksusowa tylko belona wiec w tej kwestii widze znaczna poprawe
piotrulex napisał(a):tgniw napisał(a): ... zrobia z Ciebie alkoholika ..
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):tgniw napisał(a): ... zrobia z Ciebie alkoholika ..
Belona powróciła zgodnie z obietnicą w dniu 21 marca, czyli wraz z pierwszym dniem wiosny.
tgniw napisał(a):piotrulex napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja nie opiszę, bo opalam się kąpielówkach
nono
moze i w kapielowkach ale wiedze masz taka jakbys urodzil sie na plazy naturystow ...
Ale moje zaproszenie dla Janusza na Ożujsko Pivo na mojej parceli w Koversadzie jest jak najbardziej aktualne. Oczywiscie wraz z Szanowna Malzonka
P.S. Januszu! Kąpielówki zostawisz np. w recepcji Twoja Szanowna rowniez tam pozbedzie sie zbednej dzianiny Oczywiscie przemilczam ten drobny szczegol, ze moze obowiazek jest, ale nikt go nie egzekwuje
Alen napisał(a)::):) Podobno robicie jakąś imprezkę na Koversadzie to może i my się załapiemy ?
Moja żonka piwko lubi
darek1 napisał(a):zebik napisał(a):darek1 napisał(a):Zawsze uważałem, że kolega Janusz ma celne oko i jest bardzo spostrzegawczy. Udziela się gorliwie na forum i w Polskim Związku Fotograficznym. Pozdrawiam kolegę serdecznie.
Kolega Janusz ma swoje lata więc młode ciało go rusza.
Kolego Zebik, każdego ruszy, każdego kolego. Nie istotnym staje się ile ma się lat kolego Zebik Niech kolega nie będzie taki skromny i religijny Napewno kolega na plaży nosi ciemne okulary, niby od słońca
tgniw napisał(a):Janusz spanikował?
Mogę się tylko domyślać czego, a właściwie KOGO się wystraszył
Janusz Bajcer napisał(a):
A tak na poważnie, to na paradowanie bez gatek nie ma ochoty.
tgniw napisał(a):Tylko jedna rzecz - Januszu! Tylko nie korzystaj z rad Piotra w Turcji Miejscowy mułła nie jest tak miłościwy i tolerancyjny jak nasz polski ksiądz proboszcz
Janusz Bajcer napisał(a):tgniw napisał(a):Tylko jedna rzecz - Januszu! Tylko nie korzystaj z rad Piotra w Turcji Miejscowy mułła nie jest tak miłościwy i tolerancyjny jak nasz polski ksiądz proboszcz
Zapamiętam
Powrót do Naturystyczna Chorwacja