macbas napisał(a):Cześć.Eliot100 napisał(a):No i wróciliśmy z wakacji. Tak, jak pisałem – wybraliśmy Konobe. Niestety, ten kemping zupełnie nie przypadł nam do gustu. W rankingu, który podawałem wcześniej znalazłby się na przedostatnim miejscu, za Koversadą.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój wpis, ale Koversada na ostatnim miejscu w rankingu??
Moim zdaniem zdecydowanie źle zrozumiałeś
macbas napisał(a):Eliot100 napisał(a):Aby mieć samochód koło namiotu należało wybrać miejsce odległe od plaży, słabo zacienione, niemal patelnię. My wybraliśmy miejsce na skarpie nad samym morzem. Było zacienione, ale do auta musiałem iść 50 m, mocno pod górę..
Trudno winić kogokolwiek za tak karkołomne usytuowanie kempingu, ale racja...
Tego co tam kemping usytuował
macbas napisał(a):Eliot100 napisał(a):W aspekcie jednodniowych wycieczek – w pobliżu nic ciekawego. Podobały nam się tylko: miasteczko Vrbnik i jaskinia Biserujka. To chyba za mało, jak na Chorwację..
Jednak dla nas każda mieścina była ciekawa więc się nie zgadzam z tą opinią.Eliot100 napisał(a):Zmieniliśmy trochę plany, wcześniej opuściliśmy Krk i ostatnie 4 dni spędziliśmy na naszym ulubionym FKK w Balatonbereny..
Bywaliśmy w Balatonbereny. Sądząc po preferencjach mamy bardzo różne gusta...
Ale co kto lubi.
i dobrze, że ludzie się różnią Co do Konobe i Balatonbereny w 100% zgadzam się z Eliotem