Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jakie ciuszki

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 28.07.2006 08:40

martita napisał(a):
rich72 napisał(a):
Niepotrzebna zupełnie jest góra od kostiumu, w zeszłym roku użyłam jej tylko w pierwszym dniu... potem leżała w plecaku

w sumie dół też :wink:

a ja mam zamiar kupić nowy strój właśnie na wyjazd do Chorwacji..to może jednak nie muszę?;] skoro 'strój Ewy' wystarcza.. :lol:

ale mój mężczyzna to by mnie chyba zamordował..
no albo zgwałcił :D

:lol: :lol: :lol: a mój jest bardzo zadowolony :lol: :lol: :lol:
sashka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sashka » 29.07.2006 18:23

hihihihi na upartego, wystarcza jedne spodenki i koszulka :)
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 30.07.2006 16:24

billea napisał(a):
martita napisał(a):
rich72 napisał(a):
Niepotrzebna zupełnie jest góra od kostiumu, w zeszłym roku użyłam jej tylko w pierwszym dniu... potem leżała w plecaku

w sumie dół też :wink:

a ja mam zamiar kupić nowy strój właśnie na wyjazd do Chorwacji..to może jednak nie muszę?;] skoro 'strój Ewy' wystarcza.. :lol:

ale mój mężczyzna to by mnie chyba zamordował..
no albo zgwałcił :D

:lol: :lol: :lol: a mój jest bardzo zadowolony :lol: :lol: :lol:

hehe nie wątpię, ale mój jakoś woli jak tylko jemu pokazuję swoje wdzięki :D
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 09.08.2006 08:43

Moja żona powiedziła tak "napisz na tym forum, że potrzebne są tylko spodenki i stanik". Taki był upał. Po wypowiedziach poprzedników właściwie i to można sobie darować. :)
Fuks_ja
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fuks_ja » 11.08.2006 14:51

billea napisał(a)::D Niepotrzebna zupełnie jest góra od kostiumu, w zeszłym roku użyłam jej tylko w pierwszym dniu... :D potem leżała w plecaku...

Ja górę od kostiumu wykorzystywałam w charakterze bluzki podczas spacerów po mieście ;)

Ale tak serio, to może być i chłodno, i deszczowo, więc jedne spodnie i bluzkę z długim warto mieć, że o kurtce nie wspomnę... Zwłaszcza że jedzie się przez Polskę :>
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 15.08.2006 20:38

najlepszy zestaw to te sandały + skarpetki,ale warto by dodać krótkie spodenki i koszulę z długim rękawem z Wólczanki , aaaaa zapomniałem jeszcze skórzany szeroki pasek -koniecznie z klamrą ABBA ewentualnie z głową byka
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

jakie ciuszki - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone