Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

JAkie ceny w tym roku ?

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drzin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 22.08.2007 00:44

Wlasnie o to mi chodzi. Dzieki wielkie :wink:
STORN
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) STORN » 24.08.2007 11:54

Jako nowy forumowicz muszę pogratulować modelatorom i innym forumowiczom, bardzo wysoki poziom rozmowy jak i informacji. Za tydzień wyjeżdżam do Chorwacji, do Makarskiej z biura podróży. Jeden z was bardzo mi pomógł bo opisał ceny prosto z tego miasta :D . jednak mam pytanie: Biuro podróżny proponuje mi wyżywienie na 9 dni pobytu (śniadanie+obiadokolacje) za 308 zł. Wychodzi po 34 zł na dzień. Śniadanie w formie bufetu i obiadokolacje do wyboru z 2-3 dań (info podane przez usługodawcę). Jak myślicie, warto wykupywać taki pakiet czy lepiej żywić się samemu. Za wszelkie rady z góry dziękuję.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 24.08.2007 12:14

to zależy, o co dokładnie pytasz:
- czy się opłaca
- czy, jak jest wygodniej
- czy, jak co? :wink:

ad. 1. 34,- to niecałe 10 juro, lub inaczej z 50 parę kun - pokombinuj sobie
ad. 2. no ... masz z bani kombinowanie, co by tu zjeść ...
ad. 3. ... ale nie chodzisz wtedy do knajpy, nie zmieniasz miejsc, posiłek determinuje plan dnia

ja, gdybym był tylko z szanowną żoną, to wybrałbym wariant "sam se zrobię"; jadąc z dziećmi, pewnie zdecydowałbym się na wykupienie jedzenia (wydaje mi się, że 34,- to bardzo korzystnie), krystof
drzin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 24.08.2007 14:00

Co kto lubi Krystof. Ja jade z dziecmi i nie chce byc przyblokowany godzina podania posilku w hotelu. Ja wybieram opcje poza hotelem. Jest to jednak moje osobiste zdanie i szanuje wybor innych osob. Jest to tez zwiazane oczywiscie z zawartoscia portfela. Pozdrawiam :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 24.08.2007 14:09

"co kto lubi" to zdecydowanie najlepszy z wariantów :wink: również go polecam
STORN
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) STORN » 24.08.2007 14:50

Dzięki za szybkie odpowiedzi, chodziło mi o cenę bo ze wszystkimi minusami się zgadzam jak najbardziej. Wychodzi z tego, że taniej jest ale za jaką cenę :lol: Krystof właśnie przed chwilą czytałem o twoim nie zadowoleniu z kawy oraz oczywiście odpowiedzi negujące, aż nie mogę się doczekać jej spróbowania. Jedną z najlepszych reklam produktu jest jego antyreklama :D .Jeszcze co do wyżywienia, słyszałem, że mam pecha z Makarską bo tam podobno jest najdrożej w całej Dalamacji. Z tego co przeczytałem w cro.pl widać ceny są podobne porównując z innymi miastami :wink: I tak stałem się ofiarą plotek i od razu poleciałem po ofertę wyżywienia :lol:
drzin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 24.08.2007 15:11

Ja Ci moj drogi Stornie nie pomoge bo jade do Chorwacji pierwszy raz 8O ale probuj. Jest tu wiele milych osob ktore na pewno Ci pomoga. Pozdrowienia :lol:
tomasz szydzikowski
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz szydzikowski » 25.08.2007 09:37

myśle , ze jezeli ,rozważasz w kosztach ,to zdecydowanie wybierz zaoferowane wyżywienie ,napewno w miejsce ewentualnie wydanych pieniędzy na restauracje ,gdzie nie oszukujmy sie ,no niestety jest dość drogo ,wydasz pieniądze na inne atrakcje.
pewnie minus jest taki ,że bedziesz uwiązany tymi posiłkami i w wyznaczonych godzinach musisz tam byc ,ale pomysl ,czy jak sporadycznie sie nie wstawisz to dużo stracisz, nie. a w tedy pójdziesz do restauracji :)
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

JAkie ceny w tym roku ? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone