Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakich firm mamy aparaty?

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jakiej marki Masz aparat?

Canon
248
31%
Olympus
118
15%
Panasonic
69
9%
Pentax
32
4%
Sony
169
21%
Inny
172
21%

Liczba głosów : 808

witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.03.2007 11:06

Plumek napisał(a):
madzia1981 napisał(a):Plumku ty to jesteś dla mnie guru jeśli chodzi o twoje podejście do tych spraw techniki-nie sądziłam że taka mała kobietka może być taka wielka w tych sprawach.
Chyle czoła, wogóle masz fajnie bo niebawem wyjeżdzasz-widzisz? znowu zazdroszczę hihi.
Pozdrawiam

Oj Madzia :) Przeceniasz mnie ;)

A nie jestem znowu taka mała... (niestety hehe) ;) "Wyrosłam" z niektórych ciuchów :( ALbo moz esię skurczyły? :roll:
Oj wyjeżdżam, wyjeżdżam - sama sie doczekać nie mogę :) Wdrapię sie na Petara raz jeszcze i pofocę nieco :D Po jakiejś burze najlepiej i z rana :D

Ania - a wdrapiesz się jeszcze potem ze mną?
Obiecałam sobie, że tym razem musze tam wejsc, a podejrzewam że moja połowa nie bedzie chciała sie tam wdrapac tylko po to, aby pofocić...
Wezmiemy ze soba Fidzi dla obrony, hahahaha
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.03.2007 11:13

witki napisał(a):
Plumek napisał(a):
madzia1981 napisał(a):Plumku ty to jesteś dla mnie guru jeśli chodzi o twoje podejście do tych spraw techniki-nie sądziłam że taka mała kobietka może być taka wielka w tych sprawach.
Chyle czoła, wogóle masz fajnie bo niebawem wyjeżdzasz-widzisz? znowu zazdroszczę hihi.
Pozdrawiam

A nie jestem znowu taka mała... (niestety hehe) ;) "Wyrosłam" z niektórych ciuchów :( ALbo moz esię skurczyły? :roll:
Oj wyjeżdżam, wyjeżdżam - sama sie doczekać nie mogę :) Wdrapię sie na Petara raz jeszcze i pofocę nieco :D Po jakiejś burze najlepiej i z rana :D

Obiecałam sobie, że tym razem musze tam wejsc, a podejrzewam że moja połowa nie bedzie chciała sie tam wdrapac tylko po to, aby pofocić...

Nie wiem, czy jestem aż takim wyczynowscem w kwestii wdrapywania sie :P A kto potem będzie Fidźi znosił? :) Zapytaj Skolimiaka, jak ich Rudy dzielnie wlazł na górę... Ale zejść już nie chciał D:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.03.2007 11:14

No co jets? Wszyscy dziś śpią? Czy w plenerze focą? ;) Ja czekam na słońce. U nas chmury i wiatr :( A wiiewiórki w ogrodzie botanicznym na orzeszki czekają!
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.03.2007 11:27

Plumek napisał(a):No co jets? Wszyscy dziś śpią? Czy w plenerze focą? ;) Ja czekam na słońce. U nas chmury i wiatr :( A wiiewiórki w ogrodzie botanicznym na orzeszki czekają!

Ja nie śpie!
A u nas słonko grzeje i jest super!
Chyba pójdziemy z czarną na spacer do lasu to i się coś pstryknie ...
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.03.2007 11:27

Plumek napisał(a):
witki napisał(a):
Plumek napisał(a):
Pozdrawiam

Nie wiem, czy jestem aż takim wyczynowscem w kwestii wdrapywania sie :P A kto potem będzie Fidźi znosił? :) Zapytaj Skolimiaka, jak ich Rudy dzielnie wlazł na górę... Ale zejść już nie chciał D:

Nie no ona dzielnie wchodzi i schodzi, przerabiane było w naszych górach
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.03.2007 17:34

witki napisał(a):
Plumek napisał(a):Nie wiem, czy jestem aż takim wyczynowcem w kwestii wdrapywania sie :P A kto potem będzie Fidżi znosił? :) Zapytaj Skolimiaka, jak ich Rudy dzielnie wlazł na górę... Ale zejść już nie chciał D:

Po takich?

Obrazek
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.03.2007 18:49

Plumek napisał(a):
witki napisał(a):
Plumek napisał(a):Nie wiem, czy jestem aż takim wyczynowcem w kwestii wdrapywania sie :P A kto potem będzie Fidżi znosił? :) Zapytaj Skolimiaka, jak ich Rudy dzielnie wlazł na górę... Ale zejść już nie chciał D:

Po takich?

Obrazek

Mozna spróbować, ale myśle że nie będzie problemu ....
Jakby co to bedziemy wzywac pomoc ...
tomek99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek99 » 24.03.2007 22:03

Leszek Skupin napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):O karwa!. Toz to dzialo ;) ten obiektyw to standard?

To wspominane przez Rysia 70 - 300 ;) to nie jest standard tylko drugie dodatkowe szkiełko ;)

A co to i ja się pochwalę :lol: Mam 400 :P to jest dopiero działo :lol:

To prosimy tutaj ;)..qrde tu kompleksow sie mozna nabawic ;).Ciekawe kto ma wiekszego.....obiektywa ;)

Jutro... dzisiaj w pracy nie mam go przy sobie :lol: za ciężki żeby go tak nosić ;) :lol:

Znalazłem w sieci taki oto obrazek jupiter 200 + konwerter x2 to mój sprzęt ;)
Obrazek+Obrazek

Solidna Radziecka konstrukcja :lol: tylko metal i szkło wyobraźcie sobie ile toto waży :D:D:D:D

Ja się wkrótce przymierzam do nowego szkła. A jak już je nabędę drogą upna, będę wyglądał tak:
Obrazek
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.03.2007 12:28

tomek99 napisał(a):Ja się wkrótce przymierzam do nowego szkła. A jak już je nabędę drogą upna, będę wyglądał tak:
Obrazek

Oooooooooooo kuźwa , chyba i ja sobie taki zafunduję. A co . !!!!
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 25.03.2007 17:20

Ja w takim razie biorę to:
Obrazek

Waga: 250 kg

No dobra, żartowałem - nie mam Hasselblada...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.03.2007 17:52

turan napisał(a):Ja w takim razie biorę to:
Obrazek

Waga: 250 kg

No dobra, żartowałem - nie mam Hasselblada...

Ale my tutaj o aparatach i obiektywach. Sterowce nas nie interesują. :wink: :wink: ( póki co, różnie może się zdarzyć)
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 25.03.2007 18:15

1700mm f4 :?: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.03.2007 18:21

arekwroc napisał(a):1700mm f4 :?: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

W rzeczy samej :)

Tu o tym piszą
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2007 09:42

Waży konkretnie :lol: ciekaw jestem jaka jest jego cena 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 26.03.2007 13:29

Leszek Skupin napisał(a):Waży konkretnie :lol: ciekaw jestem jaka jest jego cena 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

chodzi ci o cene sztuki czy kilograma ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Jakich firm mamy aparaty? - strona 65
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone