Jurek napisał(a):Poczekam jak się odkryjesz!!
Ja już tracę cierpliwość Nie wiem, jak wytrzymam...
Czekanie wykańcza
Prawda Slawek66?
Plumek napisał(a):Jurek napisał(a):Poczekam jak się odkryjesz!!
Czekanie wykańcza
Prawda Slawek66?
slawek66 napisał(a):Plumek napisał(a):Jurek napisał(a):Poczekam jak się odkryjesz!!
Czekanie wykańcza
Prawda Slawek66?
niestety prawda, to czekanie wyniszcza organizm, no ale jak magazyn wyda to ...........................
ps.
Live P..... to podstawa
woka napisał(a):Plumek ... faktycznie jesteś kobietą w 150 % . ..... "mam ale nie powiem" lub "chciałabym ale boję się". To wykańcza faktycznie. Ja mam dokładnie odwrotny sposób postępowania, mówię, nasłuchuję, czytam rady, wyciągam wnioski. A jak, "nie daj boże" ktoś ma informacje negatywne odnośnie tego ustrojstwa,.......... a jak te informacje są kluczowe dla Ciebie, to co wtedy ??? Popatrz tylko na postępowanie Janusza - jest fachowe. Tak postępuje facet. ( chyba tym się różnimy od kobiet). ( kobieta najpierw zrobi a później myśli, facet najpierw myśli a dopiero później robi) To ma być na rozgrzanie umysłu i poprawę nastroju a nie pstryczek w nos. !!! Wypraszam sobie wszelkie oznaki obrażania się. !!!!!!
Plumek napisał(a):slawek66 napisał(a):Plumek napisał(a):Jurek napisał(a):Poczekam jak się odkryjesz!!
Czekanie wykańcza
Prawda Slawek66?
niestety prawda, to czekanie wyniszcza organizm, no ale jak magazyn wyda to ...........................
ps.
Live P..... to podstawa
Ciiii.... Jeszcze to otrząsanie się i stabilizacja obrazu hihihihihi
Plumek napisał(a):woka napisał(a):Plumek ... faktycznie jesteś kobietą w 150 % . ..... "mam ale nie powiem" lub "chciałabym ale boję się". To wykańcza faktycznie. Ja mam dokładnie odwrotny sposób postępowania, mówię, nasłuchuję, czytam rady, wyciągam wnioski. A jak, "nie daj boże" ktoś ma informacje negatywne odnośnie tego ustrojstwa,.......... a jak te informacje są kluczowe dla Ciebie, to co wtedy ??? Popatrz tylko na postępowanie Janusza - jest fachowe. Tak postępuje facet. ( chyba tym się różnimy od kobiet). ( kobieta najpierw zrobi a później myśli, facet najpierw myśli a dopiero później robi) To ma być na rozgrzanie umysłu i poprawę nastroju a nie pstryczek w nos. !!! Wypraszam sobie wszelkie oznaki obrażania się. !!!!!!
Nie, nie, nie! Ja już wszystko wiem na temat tego, co kupuję Przez ostatnie 10 dni nic innego nie robiłam, tylko przeczesywałam sieć, czytałam fora, oglądałam sample, macałam go w sklepach, robiłam sobie próbne fotki. Nie spałam ze dwie noce... bo miałam dylemat Ale już jest po fakcie Wybrałam Koniec i kropka
Plumek napisał(a):Nie, nie, nie! Ja już wszystko wiem na temat tego, co kupuję Przez ostatnie 10 dni nic innego nie robiłam, tylko przeczesywałam sieć, czytałam fora, oglądałam sample, macałam go w sklepach, robiłam sobie próbne fotki. Nie spałam ze dwie noce... bo miałam dylemat Ale już jest po fakcie Wybrałam Koniec i kropka