Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakich firm mamy aparaty?

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jakiej marki Masz aparat?

Canon
248
31%
Olympus
118
15%
Panasonic
69
9%
Pentax
32
4%
Sony
169
21%
Inny
172
21%

Liczba głosów : 808

Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.03.2007 00:09

Jurek napisał(a):Poczekam jak się odkryjesz!! :wink:

:D

Ja już tracę cierpliwość ;) Nie wiem, jak wytrzymam...

Czekanie wykańcza :roll:

Prawda Slawek66?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2007 00:34

Aniu - jak Jurek napisał, że podjęłaś męską decyzję, to bądź twarda :wink:
Dasz radę - nie "pękaj" :lol:

Ps. Ja też czekam :lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 15.03.2007 07:51

Plumek ... faktycznie jesteś kobietą w 150 % . ..... "mam ale nie powiem" lub "chciałabym ale boję się". :wink: To wykańcza faktycznie. Ja mam dokładnie odwrotny sposób postępowania, mówię, nasłuchuję, czytam rady, wyciągam wnioski. A jak, "nie daj boże" ktoś ma informacje negatywne odnośnie tego ustrojstwa,.......... a jak te informacje są kluczowe dla Ciebie, to co wtedy ??? Popatrz tylko na postępowanie Janusza - jest fachowe. Tak postępuje facet. ( chyba tym się różnimy od kobiet). :wink: :D ( kobieta najpierw zrobi a później myśli, facet najpierw myśli a dopiero później robi) :lol: To ma być na rozgrzanie umysłu i poprawę nastroju a nie pstryczek w nos. !!! Wypraszam sobie wszelkie oznaki obrażania się. !!!!!!
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.03.2007 08:33

Plumek napisał(a):

Prawda Slawek66?

niestety prawda, to czekanie wyniszcza organizm, no ale jak magazyn wyda to ........................... :D

ps.
Live P..... to podstawa :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.03.2007 16:05

slawek66 napisał(a):
Plumek napisał(a):

Prawda Slawek66?

niestety prawda, to czekanie wyniszcza organizm, no ale jak magazyn wyda to ........................... :D

ps.

Ciiii.... Jeszcze to otrząsanie się ;) i stabilizacja obrazu hihihihihi
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.03.2007 16:08

woka napisał(a):Plumek ... faktycznie jesteś kobietą w 150 % . ..... "mam ale nie powiem" lub "chciałabym ale boję się". :wink: To wykańcza faktycznie. Ja mam dokładnie odwrotny sposób postępowania, mówię, nasłuchuję, czytam rady, wyciągam wnioski. A jak, "nie daj boże" ktoś ma informacje negatywne odnośnie tego ustrojstwa,.......... a jak te informacje są kluczowe dla Ciebie, to co wtedy ??? Popatrz tylko na postępowanie Janusza - jest fachowe. Tak postępuje facet. ( chyba tym się różnimy od kobiet). :wink: :D ( kobieta najpierw zrobi a później myśli, facet najpierw myśli a dopiero później robi) :lol: To ma być na rozgrzanie umysłu i poprawę nastroju a nie pstryczek w nos. !!! Wypraszam sobie wszelkie oznaki obrażania się. !!!!!!

Nie, nie, nie! Ja już wszystko wiem na temat tego, co kupuję :) Przez ostatnie 10 dni nic innego nie robiłam, tylko przeczesywałam sieć, czytałam fora, oglądałam sample, macałam go w sklepach, robiłam sobie próbne fotki. Nie spałam ze dwie noce... bo miałam dylemat :) Ale już jest po fakcie :) Wybrałam :) Koniec i kropka :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.03.2007 16:17

Janusz Bajcer napisał(a):Aniu - jak Jurek napisał, że podjęłaś męską decyzję, to bądź twarda :wink:
Dasz radę - nie "pękaj" :lol:

Ps. Ja też czekam :lol:

Staram się Janusz... ;)
Ale już bym go chciała niecnie wykorzystywać :D
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.03.2007 16:37

Plumek napisał(a):
slawek66 napisał(a):
Plumek napisał(a):

Prawda Slawek66?

ps.

Ciiii.... Jeszcze to otrząsanie się ;) i stabilizacja obrazu hihihihihi

ciekawe jak my sie z tego otrzasniemy 8O
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.03.2007 16:38

Plumek napisał(a):
woka napisał(a):Plumek ... faktycznie jesteś kobietą w 150 % . ..... "mam ale nie powiem" lub "chciałabym ale boję się". :wink: To wykańcza faktycznie. Ja mam dokładnie odwrotny sposób postępowania, mówię, nasłuchuję, czytam rady, wyciągam wnioski. A jak, "nie daj boże" ktoś ma informacje negatywne odnośnie tego ustrojstwa,.......... a jak te informacje są kluczowe dla Ciebie, to co wtedy ??? Popatrz tylko na postępowanie Janusza - jest fachowe. Tak postępuje facet. ( chyba tym się różnimy od kobiet). :wink: :D ( kobieta najpierw zrobi a później myśli, facet najpierw myśli a dopiero później robi) :lol: To ma być na rozgrzanie umysłu i poprawę nastroju a nie pstryczek w nos. !!! Wypraszam sobie wszelkie oznaki obrażania się. !!!!!!

Nie, nie, nie! Ja już wszystko wiem na temat tego, co kupuję :) Przez ostatnie 10 dni nic innego nie robiłam, tylko przeczesywałam sieć, czytałam fora, oglądałam sample, macałam go w sklepach, robiłam sobie próbne fotki. Nie spałam ze dwie noce... bo miałam dylemat :) Ale już jest po fakcie :) Wybrałam :) Koniec i kropka :)

w jednym sklepie obsluga uciekala :D :D :D :D :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 15.03.2007 16:50

Plumek napisał(a):Nie, nie, nie! Ja już wszystko wiem na temat tego, co kupuję :) Przez ostatnie 10 dni nic innego nie robiłam, tylko przeczesywałam sieć, czytałam fora, oglądałam sample, macałam go w sklepach, robiłam sobie próbne fotki. Nie spałam ze dwie noce... bo miałam dylemat :) Ale już jest po fakcie :) Wybrałam :) Koniec i kropka :)

I jak to macanie wyszło, w damskich rękach mieści sie to ustrojstwo ??? Myślę, że tak a skoro tak, to i ja jestem teraz cholernie ciekaw. Z całą pewnością nie "armata".
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.03.2007 16:55

Ale się temat ożywił hehehe :) Spekulujcie :P

A pewnie, że się mieści w rękach małych i dużych :)

Slawek66 - gdzie niby uciekali? :o Bo za trudne pytania zadawałeś :P
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.03.2007 17:04

Plumek napisał(a):Ale się temat ożywił hehehe :) Spekulujcie :P

A pewnie, że się mieści w rękach małych i dużych :)

Slawek66 - gdzie niby uciekali? :o Bo za trudne pytania zadawałeś :P

w saturnie, obsluga nie kwapila sie do podejscia :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 15.03.2007 20:07

Ania żyje? Czy studiuje instrukcję obsługi :lol:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.03.2007 20:57

Jurek napisał(a):Ania żyje? Czy studiuje instrukcję obsługi :lol:

juz prawie zna na pamiec, ja tylko niektore fragmenty :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.03.2007 22:23

slawek66 napisał(a):
Jurek napisał(a):Ania żyje? Czy studiuje instrukcję obsługi :lol:

juz prawie zna na pamiec, ja tylko niektore fragmenty :D

Jeszcze dycham ;)
Z instrukcji wszystkiego nie rozumiem na razie - trza w łąpę wziąć sprzęt i na gorąco testowac :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Jakich firm mamy aparaty? - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone