croatek napisał(a):A fuuuuj własnie jadłem obiad
Przed komputerem
P.S. Taaaakie sympatyczne stworzonko no co chcesz
croatek napisał(a):A fuuuuj własnie jadłem obiad
woka napisał(a):W takim razie ..... ja wysiadam. Wy widzicie coś czego ja nie widzę. Zdjecie jak zdjęcie- widać. Jakieś "szumy" ponoć są ... gdzie te szymy ???? podrasowane, nie podrasowane .... jejku. Jest zdjęcie, widać ? ... widać. Oddaje obraz ..... oddaje. Koniec dla mnie. Wiadomo, że nawet najlepsze zdjęcie nie odda "realu". Oczywiście nie mówię o zdjeciu zepsutym do szpiku kości. Jak jest jako takie - to jest dobre i koniec.
ps. ale ze mnie gamoń fotograficzny.
LRobert napisał(a):Czy aparat który chcę kupić też sie liczy w glosowaniu ?
Zamierzam kupić SONY ALFA 100. Jak ktos mia doczynienia z tym aparatem to chętnie przeczytam opinie. Do tej pory robiem zdjęcia analogową Minolta Dynax 4.
Plumek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A aparat
Hm... w sumie to mniej ważne
Leszku - jak byk napisane, że Canon 400D
woka napisał(a):Croatek pisze:
"Jeśli brać pod uwagę jeden przedział cenowy to stałki są o wiele lepszej jakości".
"Jeśli chodzi o zdjęcia z aparatów analogowych to nadal jeszcze przewyższają jakością zdjęcia z cyfrówek. Chodzi głównie o rozpiętość tonalną i odwzorowanie kolorów. Gwarantuję że Wasze "stare"analogowe lustrzanki zrobią o wiele lepsze zdjęcia niż obecne najdroższe cyfrowe hybrydy"
---------------------------------
Hola, ... co to są stałki?????
Janusz .... czy widzisz to co ja. Jak tu kupować w takich warunkach. Wychodzi na to, ze mam w doma dobry sprzęt a szukam dziury w całym. Z ta opinią odnośnie przewagi analoga nad cyframi to już słyszałem od zawodowców i kilku handlowców.
woka napisał(a):Janusz .... czy widzisz to co ja. Jak tu kupować w takich warunkach. Wychodzi na to, ze mam w doma dobry sprzęt a szukam dziury w całym. Z ta opinią odnośnie przewagi analoga nad cyframi to już słyszałem od zawodowców i kilku handlowców.