Piotrek_B napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Panowie, jesli wazna jest kazda zlotowka, to tutaj macie chyba najtanej.
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/79294
Z tym określeniem, że "jesli wazna jest kazda zlotowka, to tutaj macie chyba najtanej" to z praktyki (swojej) bym polemizował. Miałem w ubiegłym roku ochotę kupić sprzęt w jednym z wielu sklepów internetowych reklamujących się na www.skapiec.pl czy www.ceneo.pl Ale w końcu dałem sobie z tym spokój i kupiłem aparat w "normalnym" sklepie za ok. 200 zł więcej niz w necie. Odstraszyło mnie jedno - praktycznie każdy z tych sklepów dając mi sprzęt w SUPER CENIE dawał mi jednocześnie do myślenia - okazało się że proponuja mi tzw "gwarancję europejską". Czyli kwitek, który nie jest respektowany przez polskie serwisy. Najbliższe serwisy uznające ten dokument sa za Odrą. Odstraszyło mnie też to, że w tych sklepch często pojawiają się tzw odpady z niemieckich marketów, których tam nikt nie chce a u nas można opchnąć po super cenie. Dlatego ceneo czy skapiec są dla mnie tylko rodzajem informacji, natomiast zakup sprzętu tzw "precyzyjnego" wolę zrobić w realnym sklepie. Ale oczywiście to tylko moja opinia Pozrawiam
Nie tylko Twoja. Tak myślę i podzielam zdanie, że na forach internetowych można poczytać, pooglądać ale kupić tylko tylko tam gdzie w razie kłopotów będę mógł osobiście pojechać i porozmawiać z "normalnym" człowiekiem.