Witam wszystkich
Mój obecny zdjęciorób to fuji s 5500-jestem z niego zadowolona , poprzednie codak, samsung, fuji 3500, a analogi to zenith,smiena,fied(made in Jugosławia).
Chce kupić lustrzanke tylko nie wiem jaki wybrać
Leszek Skupin napisał(a):..... ponoć te same matryce bardziej szumią w MINOLTAch vel SONY niż w NIKONie ....
Piotrek_B napisał(a):Lesiu, ponoć to będzie kobieta z wąsami wystepowała na festynie
A tak serio.....przy wyborze lustra w kategorii amatorskiej to trzeba zdać sie na zdrowy rozsądek.
Różne "wojny podjazdowe" zwolenników czy częściej pseudozwolenników systemów N, C, S etc. to są dobre ale do poprawienia sobie humoru, bo jak się te bzudury poczyta to humorek wraca
Leszek Skupin napisał(a):Marek i Joanna.... miałem napisać w wątku założonym przez Was, ale piszę tutaj bo tu jest odpowiednie miejsce do tego typu odpowiedzi
Sony to tylko nazwa cała reszta to MINOLTA, także jak masz dobre doświadczenia z Minoltą lub ktoś ze znajomych to możesz kupić BTW MINOLTA obecnie Sony produkuje matryce stosowane w NIKONach, ale z jednym zastrzeżeniem ponoć te same matryce bardziej szumią w MINOLTAch vel SONY niż w NIKONie
Pozdrav
Pamiętajcie co byście nie kupili to fotograf robi zdjęcia a aparat jest tylko ograniczeniem tworzenia obrazu
Rysio napisał(a):Lesio, bo najlepsza z hybryd jaka zobaczyła światło dzienne w historii fotografii przestała być produkowana po wejściu luster Sony na rynek to po pierwsze...
Rysio napisał(a):...
Ps. Po jaką cholerę Sony miało likwidować fabryki po Minolcie. Gdybyś kupił od kogoś dom to byś go burzył żeby postawić własny, tak żeby był Twój
Leszek Skupin
napisał(a):...
P.S. Któż Ci humor dzisiaj popsuł hęęę
Rysio napisał(a):, dla Woki R1 z pewnością nie będzie najlepszy