Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
igg napisał(a):Lechu gratuluję "jedynego słusznego" wyboru.
woka napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
........ to jesteś zawodowiec.
Tak już poważnie, faktycznie dużo nie brakowało do jego zakupu. Wybór był dość spory, były lustra: Sony, Olympus, Canon, Nikon. Ten model jakoś najbardziej mi się podobał. Jednak "za i przeciw" i wewnętrzna "walka", zdecydowało że padło na małpkę. Doszedłem do wniosku, że ja chyba już boję się lustrzanek. Ponadto w moim przypadku ... byłoby to bezsensowne.
Janusz Bajcer napisał(a):Dla Lesia gratulacje ,...
Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
No i co z tego wynika ,że masz z czego wybierać jak piszesz?
Wybór masz ? Na chwilę obecną nie masz żadnego wyboru.
Masz co masz.
Uważam ,że nie masz żadnego wyboru.
Małpka to małpka.Wyrzuć to wszystko i kup sobie wędkę.
Leszek Skupin napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
Masz co masz.
Na rybach też się nie znam, więc ... co za różnica
AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
Masz co masz.
Tu masz rację.
Leszek Skupin napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
Masz co masz.
Tu masz rację.
Nie lubię mieć racji ale wiem o tym co napisałem wcześniej
AndrzejJ napisał(a):W natłoku twojego pisania nikt tego nie czyta.Bo po co ?Nic tam nie ma.
AndrzejJ. napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Woka również gratulacje "se" małpką będziesz robił zdjęcia . Ja mam dwie małpki syfrowe i dwie "luszczanki" na chwilę obecną mam w czym wybierać
Pozdrav
Masz co masz.
Janusz Bajcer napisał(a):Dla Lesia gratulacje , Ty Woka pochwal się chociaż jakiej marki jest "małpka"