Leszek Skupin napisał(a):Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będę miał D80
Leszek, ty też na Nikona się szykujesz????
Ale super, nie jestem sama....
Leszek Skupin napisał(a):P.S. Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będę miał D80
kawo napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):P.S. Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będę miał D80
Leszek .... na miłość boską,..... Leszek po co Ci Nikoś D80. Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. ......
Jesteś na wczasach, małpka w kieszeni, chcesz zrobic zdjęcie to moment i małpka zrobiła. Małpka z powrotem w kieszeni i idziesz sobie jak gość.
Lustro do kieszeni nie wejdzie, jeżeli byś miał duuuużą kieszeń i weszłoby, to jak to bedzie wyglądać ???? a jakbys jeszcze założył duży obiektyw i do przedniej kieszeni w spodniach ................ no już widzę. Alebyś se miał zainteresowanie. Płeć insza by oszalała.
kawo napisał(a):... Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. ...... ...
witki napisał(a):Leszek, ty też na Nikona się szykujesz????
Ale super, nie jestem sama....
Rysio napisał(a):Kawo, z takim w spodniach nie da radyThe finished lens weighs a staggering 256 kg (564 lbs.)
Leszek Skupin napisał(a):kawo napisał(a):... Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. ...... ...
Hahahaha :lool::lool::lool: dobre...
Witki wyluzuj... to takie droczenie się Udowadnianie wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia
kawo napisał(a):...Rysio ..... przestań bo się zrażę. Chcesz mnie zdołować