Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakich firm mamy aparaty?

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jakiej marki Masz aparat?

Canon
248
31%
Olympus
118
15%
Panasonic
69
9%
Pentax
32
4%
Sony
169
21%
Inny
172
21%

Liczba głosów : 808

witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.11.2007 18:40

Leszek Skupin napisał(a):Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będę miał D80

Leszek, ty też na Nikona się szykujesz????
Ale super, nie jestem sama.... :lol:
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 24.11.2007 20:27

Leszek Skupin napisał(a):P.S. Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będę miał D80

Leszek .... na miłość boską,..... Leszek po co Ci Nikoś D80. Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. :lol: :D ...... :wink:
Jesteś na wczasach, małpka w kieszeni, chcesz zrobic zdjęcie to moment i małpka zrobiła. Małpka z powrotem w kieszeni i idziesz sobie jak gość.
Lustro do kieszeni nie wejdzie, jeżeli byś miał duuuużą kieszeń i weszłoby, to jak to bedzie wyglądać :?: :?: :?: a jakbyś jeszcze założył duży obiektyw ( jakiś tam Tamaron czy cuś ) i do przedniej kieszeni w spodniach :oops: :twisted: ................ no już widzę. Alebyś se miał zainteresowanie. Płeć insza by oszalała. :wink:
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.11.2007 20:42

kawo napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):P.S. Jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będę miał D80

Leszek .... na miłość boską,..... Leszek po co Ci Nikoś D80. Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. :lol: :D ...... :wink:
Jesteś na wczasach, małpka w kieszeni, chcesz zrobic zdjęcie to moment i małpka zrobiła. Małpka z powrotem w kieszeni i idziesz sobie jak gość.
Lustro do kieszeni nie wejdzie, jeżeli byś miał duuuużą kieszeń i weszłoby, to jak to bedzie wyglądać ???? a jakbys jeszcze założył duży obiektyw i do przedniej kieszeni w spodniach :oops: :twisted: ................ no już widzę. Alebyś se miał zainteresowanie. Płeć insza by oszalała. :wink:

O Boże, a ten swoje.............. :evil: :evil: :evil: :evil:
Pozwól każdemu decydować o tym, jakie ma aparaty.
Ciebie nikt nie zmusza do noszenia lustra, więc dajżesz już spokój ze swoimi głupkowatymi wypowiedziami... :x :x :x
Powtarzasz się.......
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 24.11.2007 21:05

witki ..... nie masz dnia czy nie zauważyłaś że to żart :?: :!: ( tak tylko się przygłupawo pytam) :D :lol: ( mam nadzieję, że nie jesteś pod wpływem i rozumujesz co Ciebie się mówi ) :wink: ( jakby co ....... przepraszam).
Ostatnio edytowano 24.11.2007 21:09 przez kawo, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.11.2007 21:07

Kawo, z takim w spodniach nie da rady :wink:

Obrazek

Obrazek

The finished lens weighs a staggering 256 kg (564 lbs.)
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 24.11.2007 21:12

Rysio ... to obiektyw :?: Jeżeli tak, to faktycznie raczej nie wejdzie. Ten nie wejdzie, insze wejdą. :D :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.11.2007 21:14

kawo napisał(a):... Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. :lol: :D ...... :wink:...

Hahahaha :lool::lool::lool::lool: dobre... ;)

Witki wyluzuj... :D to takie droczenie się :lool: ;) Udowadnianie wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia ;)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.11.2007 21:15

Tak Kawo to obiektyw, a to czarne na węższym końcu to Twoim zdaniem ogromna lustrzanka. Jak widzisz w przyrodzie wszystko jest względne :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.11.2007 21:16

witki napisał(a):Leszek, ty też na Nikona się szykujesz????

Jakbyś nie wiedziała jednego już mam :oczko_usmiech: - N65. Szkiełka mi zostaną :oczko_usmiech:

Pozdrav :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.11.2007 21:20

Rysio napisał(a):Kawo, z takim w spodniach nie da rady :wink:

Obrazek

Obrazek

The finished lens weighs a staggering 256 kg (564 lbs.)

Rysiu już sobie wyobrażam ten dupny statyw na kółkach od taczki "japonki" :oczko_usmiech: :lool: żeby podtrzymać i obrócić ten obiektyw :oczko_usmiech: :hearts:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.11.2007 21:38

No i jeszcze jakieś 2 kilo na Hasselblada trza by doliczyć

Obrazek

Całe szczęście zestaw "chwilowo poza zasięgiem" :mrgreen: :wink:
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 24.11.2007 22:35

Leszek Skupin napisał(a):
kawo napisał(a):... Kup se małpkę, ona nieduża, zgrabna, mądrzejsza od lustra. Same plusy ma małpka. :lol: :D ...... :wink:...

Hahahaha :lool::lool::lool::lool: dobre... ;)

Witki wyluzuj... :D to takie droczenie się :lool: ;) Udowadnianie wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia ;)

Brawo Leszek. Witki widocznie czyta wybiorczo. :cry:

Tak na poważnie, jak rozgryzę to lustro, jeżeli się nie zrażę .............. być może dołącze do Ciebie. Mini małpka nigdy mnie nie interesowała. Ma być widoczny sprzet, z wyglądu "niegłupi" (choć mogłoby być lekusieńko mniejsze od dużego lustra).

Rysio ..... przestań bo się zrażę. Chcesz mnie zdołować :?:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.11.2007 23:04

kawo napisał(a):...Rysio ..... przestań bo się zrażę. Chcesz mnie zdołować :?:

A popatrz na emotkę Rysia :lool: dokładnie tak samo go odczytujesz jak Witki Ciebie :P :lol:
witki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witki » 24.11.2007 23:41

Leszek Skupin napisał(a):
witki napisał(a):Leszek, ty też na Nikona się szykujesz????

Jakbyś nie wiedziała jednego już mam :oczko_usmiech: - N65. Szkiełka mi zostaną :oczko_usmiech:

Pozdrav :papa:

Czyli same body zamierzasz nabyć????
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 24.11.2007 23:43

A po ile są te body co macie ? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Jakich firm mamy aparaty? - strona 100
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone