Aparat ma być przedewszystkim do domowego użytku, praca zmusza nas do podróżowania, często uciekają mi w trasie piękne widoki, które chciałabym uchwycić, niestety mój aparat, który obecnie noszę w torebce nie nadaje się do takich zadań...Miałam też wielki problem ze stabilizacją (?) chodzi o to że prawie każde moje zdjęcie jest poruszone, kiedyś Blacha popowiedział mi żebym dokupiła statyw, zrobiłam to, ale nie chciałabym na każdym kroku targać go ze sobą, a to moje małe pudełko było (jest) strasznie wrażliwe. Wiem że aparaty o których pisałam wyżej mają jakieś systemy nie wiem jak to się nazywa kompletnie ale ty Rysiu pewnie wiesz i inni koledzy o co chodzi...
Poza tym, zależy mi na dobrych zbliżeniach, lubię sport fizycznie i widokowo, chciałabym czasami ująć pot na czole Zająca jak biega wzdłuż przeciwnej linii na Bułgarskiej Urzekły mnie kiedyś Rysiu twoje zdjęcia makro (?) muchy czy też innego jakiegoś małego owadka, który wyglądał w Twoim wykonaniu strasznie przerażająco
Chciałabym mieć w albumie takie zdjęcia. Wiem-nie zaraz. Ale chociaż po pół roku zabawy z takim aparatem. Sumiennie będę się na nim uczyła.
W oko wpadła mi też alfa a700 a co o niej myślicie?