kawo napisał(a):witki ... jeżeli jesteś kobietą, jeżeli jesteś tą "babo-chłop" to trudno. Ja dużo obserwacji poczyniłem kto co nosi na szyi (aparat). Duże aparaty są nieliczne i moim skromnym zdaniem jest w tym logika. Duży aparat wg mnie, dozwolony jest dla osoby zarobkowo pstrykającej zdjęcia. Trudno, taki zawód, takie zajecie i trzeba sie nanosić, pieniążki same nie przychodzą. Dla innych osób ....... super zdjęcie 10x15 zrobię nawet "byleczym". Lustrzanką można również wspaniale "spieprzyć" zdjęcie - o tym chyba wiesz. Moim zdaniem, lustrzanka, jedno co ma niezaprzeczalnie dobrego ... to rasowy wygląd. Reszta to sprawa dyskusyjna. Jestem zdania, że 99,99999 % użytkowników amatorów kupiło lustrzankę tylko aby dowartościować się w tłumie ( wynika to z moich obserwacji). Dla mnie tylko się ośmieszają. Bywa, czasem bywa, że komuś takiemu lekko dokuczę zadając jakieś tam pytanie ( z reguły nie zna, nie wie o co wogóle chodzi), a później w nagrodę daję ........ uśmiech błazna. Działa jak piorun.
ps. dla jasności ..... lustrzanka nie jest mi obca.
wiesz co kawo - miałam coś napisać, powkurwiać się trochę, naubliżać ci, ale napisze jedno: współczuję ci!!!!!!!!!
i to tyle co mam do powiedzenia