Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaki transport Orebić - Ston - Trsteno

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ermin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ermin » 08.06.2004 17:39

Siemka,

Może ktoś wie, jak najlepiej dostać się z Orebićia do Ston albo nawet do Trsteno. Niestety nie mogę doprosić się Chorwatów odpowiedzi o godziny odjazdu autobusów z Korčuli lub Orebicia.
Może ktoś jest aktualnie lub ma jakieś namiary na transport tego typu. W Orebiciu będę ok. 20 sierpnia.
Ps. może Leon coś wie?
Hvala na pomoći :D
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 08.06.2004 19:42

Osobiście byłem w Orebicu samochodem , ale z tego co zauważyłem to autobusy dość często odjeżdżały z miejscowego przystanku. I na pewno w stronę Stonu , bo inaczej na Peljesacu się nie da :)
Co do dokładnych godzin to raczej cięzko będzie Ci uzyskac info , chyba że od kogoś kto też z takiej formy przemieszczania się korzystał i ma to jeszcze zapisane. Ale śmiało mogę zaryzykować stwierdzenie , że odjazdy następowały w odstępach 1 -2 godzinnych. Często tamtędy spacerowaliśmy i zawsze jakis autobus tam "smrodził" gotowy do odjazdu.

Pozdrawiam , Jacek

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone