Witam
Po kilku latach nieobecności tutaj i w Chorwacji planuję kolejny wyjazd, tylko nie mogę się zdecydować gdzie...
Byłam już w Makarskiej, zwiedziłam Split, Trogir, Hvar i Brać. Na pewno dotrzeć chcę do Dubrovnika
Czekam na propozycje
Bocian napisał(a):Spójrz w stronę Półwyspu. Tam masz i Dubrownik w zasięgu i Korculę.
*p*a*t*i* napisał(a):Bocian napisał(a):Spójrz w stronę Półwyspu. Tam masz i Dubrownik w zasięgu i Korculę.
No właśnie wstępnie myślałam o zatrzymaniu się właśnie na Korculi... Ale to nie jest jeszcze konkret, dlatego rozglądam się za alternatywnymi lokalizacjami
Ale wielkie dzięki
*p*a*t*i* napisał(a):Bocian napisał(a):Spójrz w stronę Półwyspu. Tam masz i Dubrownik w zasięgu i Korculę.
No właśnie wstępnie myślałam o zatrzymaniu się właśnie na Korculi... Ale to nie jest jeszcze konkret, dlatego rozglądam się za alternatywnymi lokalizacjami
Ale wielkie dzięki
*p*a*t*i* napisał(a): przydało by się troszkę odosobnienia a na wyspie chyba większa na to szansa
ines napisał(a):Witaj,
na pewno większe odosobnienie będziesz mieć na Peljesacu, wg mnie to najpiękniejsza cześć Cro!
Korcule można objechać przez jeden dzień, natomiast do Dubrovnika też masz blisko!
zobacz w mojej relacji dużo zdjęć z Peljesaca i Korculi z opisem miasteczek, może coś wybierzesz ?:)
http://cro-mania.blogspot.com/2013/02/r ... jesac.html
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne