Byłem już w okolicy zadaru lecz nie było tam zbyt przyjemnie. Nie wiem gdzie teraz pojechać bo tylko tam byłem.Gdzie są dobre piaszczyste
plaże i nie ma jeżowców ani najlepiej Niemców bo mam ich po prostu dosyć
six napisał(a):Byłem już w okolicy zadaru lecz nie było tam zbyt przyjemnie. Nie wiem gdzie teraz pojechać bo tylko tam byłem.Gdzie są dobre piaszczyste
six napisał(a):Byłem już w okolicy zadaru lecz nie było tam zbyt przyjemnie. Nie wiem gdzie teraz pojechać bo tylko tam byłem.Gdzie są dobre piaszczyste
kacper napisał(a):polecam wyspe murter, bardzo ladnie niedroge i fajne campingi jezeli ktos lubi, morze jest bardzo czyste oraz cieple
bylem widzialem az 4 razy
Witaj sczery!!!!Szczery napisał(a):Najlepiej jeśli masz jakiekolwiek wymagania omijaj Chorwację dużym łukiem. Generalna zasada w Chorwacji wszystko ładnie wygląda z dużej odległości (np. z magistrali) im bliżej tym gorzej, a nad samą wodą dno.
Szczery napisał(a):Najlepiej jeśli masz jakiekolwiek wymagania omijaj Chorwację dużym łukiem. Generalna zasada w Chorwacji wszystko ładnie wygląda z dużej odległości (np. z magistrali) im bliżej tym gorzej, a nad samą wodą dno.
Szczery napisał(a):Najlepiej jeśli masz jakiekolwiek wymagania omijaj Chorwację dużym łukiem. Generalna zasada w Chorwacji wszystko ładnie wygląda z dużej odległości (np. z magistrali) im bliżej tym gorzej, a nad samą wodą dno.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...