SylwiaMM napisał(a):Taki jaki Tobie odpowiada najbardziej :) Ile ludzie tyle poglądów, ja byłam na oplutej przez wszystkich Istrii i znalazłam tam swoje najpiękniejsze miejsce na ziemi :) Nie ma znaczenia co się komu podoba, jeden lubi włóczenie się po ruinach, drugi jachty a ktoś inny gwarne plaże. Mim zdaniem trzeba takie ukochane miejsce znaleźć samemu, metodą biblijną "Szukajcie a znajdziecie" :) Pozdrawiam
witajjarwoj napisał(a):SylwiaMM napisał(a):Taki jaki Tobie odpowiada najbardziej Ile ludzie tyle poglądów, ja byłam na oplutej przez wszystkich Istrii i znalazłam tam swoje najpiękniejsze miejsce na ziemi Nie ma znaczenia co się komu podoba, jeden lubi włóczenie się po ruinach, drugi jachty a ktoś inny gwarne plaże. Mim zdaniem trzeba takie ukochane miejsce znaleźć samemu, metodą biblijną "Szukajcie a znajdziecie" Pozdrawiam
Amen.
jarwoj napisał(a):Tyle jest odpowiedzi ilu uczestników na forum. Trochę musisz pobuszować w historii tutejszych postów.
Oczywiście znajdziesz też piaszczyste plaże, ale trudno je porównać z bałtyckimi. Nawieziony piach? W takich ilościach, niby skąd z Wisły i kto niby miałby to zrobić, czasami jest tam gorąco, a wtedy robić się nie chce.
Jeżowce są tam gdzie nie ma ludzi. Ludzie są na plaży. Plaże są przy campingach, hotelach i w miastach. Niemcy są tam gdzie jest czysto.
Z kimś lub z czymś trzeba się pogodzić.
Szczery napisał(a):Najlepiej jeśli masz jakiekolwiek wymagania omijaj Chorwację dużym łukiem. Generalna zasada w Chorwacji wszystko ładnie wygląda z dużej odległości (np. z magistrali) im bliżej tym gorzej, a nad samą wodą dno.
arti napisał(a):Byłem dwa lata temu w Chorwacji wspaniały klimat, ciepłe morze i wspaniali ludzie. W zeszłym roku byłem w Hiszpanii, ale Chorwacja sto razy bardziej mi się podoba, dlatego za tydzień znów się tam wybiera.
bokska napisał(a):Byłem przez 3 lata w sukoszanie koło zadaru - nie bardzo, kiepskie plaże, mało knajpek, ale ludzie ok, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
six napisał(a):Byłem już w okolicy zadaru lecz nie było tam zbyt przyjemnie. Nie wiem gdzie teraz pojechać bo tylko tam byłem.Gdzie są dobre piaszczyste
plaże i nie ma jeżowców ani najlepiej Niemców bo mam ich po prostu dosyć
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...