Nie no, miałem na myśli tego Dynaxa.
Mimo wszystko, jakbym miał teraz wybierać lustro, to bym wybierał pomiędzy którymś Dynaxem, a S3 albo S5 Pro.
Podobno body nie jest tak ważne jak obiektyw, no ale jednak ...
smoki3 napisał(a):... gdzie stałeś Przecież lewitować nie potrafisz.
Fatamorgana napisał(a): Mnie osobiście nie podnieca powielanie zdjęć, a potem mozolne ślęczenie nad kompem, żeby nadać takim zdjęciom pozory wyjątkowości poprzez zmianę tonacji, koloru czy zajeb..ą obróbkę.
Za to bardzo fajną sprawą jest dotarcie tam, gdzie inni nie docierają i możliwość zrobienia zdjęć jakich nie ma w necie.
Fatamorgana napisał(a):Za to bardzo fajną sprawą jest dotarcie tam, gdzie inni nie docierają i możliwość zrobienia zdjęć jakich nie ma w necie.
Fatamorgana napisał(a): "No fajne, ale ja to już przecież znam... Chciałbym zobaczyć coś innego".
Fatamorgana napisał(a):Marek Niedźwiedzki był 12 razy w Australii.
Opowiadając o tych wyjazdach w którymś momencie rzekł:
"Wiecie, to jest tak jak ulubione danie- smakuje, ale jak za dużo się go je, to czuje się przesyt."
weldon napisał(a):A jak widzę takie coś, to już koniecznie muszę sprawdzić dlaczego
Fatamorgana napisał(a):Co tam było? Las pod napięciem, czy co?!
Czy tzw. tereny poradzieckie z "pamiątkami pod trawą"?
Jacek S napisał(a):weldon napisał(a):...kiedyś w fosie twierdzy w Modlinie znalazłem otwarte drzwi,
za którymi coś się ruszało ...
...duch PRL-u?
Jacek S napisał(a):weldon napisał(a):...kiedyś w fosie twierdzy w Modlinie znalazłem otwarte drzwi,
za którymi coś się ruszało ...
...duch PRL-u?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja