Ja polecam 3,4 lub 5 osobowy:-)))))) Pozdrowionka
PS
Nie moglem sie powstrzymac:-)))
Kubiszon napisał(a):Zobacz sobie ten namiot,polecam duży wygodny jedna sypialnia dzielona tylko firaną z materiału.Cena jest atrakcyjna.
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=namiot+neo+4
RobZel napisał(a):który ma jeden mankament: brak podłogi. Dotychczas radziliśmy z tym sobie:
a) gruba folia malarska - straszliwie śliska (trzeba miec twarde ... cztery litery
b) dwie maty plażowe/bambusowe - zdecydowanie lepsze: szybko schną choc nieco się rozjeżdżają
gospodarz napisał(a):Ja preferuję wariant cygański wakacji. i z racji częstego prznoszenia się im mniej trzeba rozpakowywać, budować a potem pakować tym lepiej. Bardziej mi przypadł do gustu namiot w obszerniejszym przedsionkiem, a u Ciebie Janusz jest raczej wąski. Dotychczas próbowałem sobie radzić rozpinaniem plandeki budowlanej ale nie zawsze jest się do czego przywiązać, no i na wietrze szeleści
Mdziumko, odezwij się jeszcze i Ty
Mdziumka napisał(a):Moja odpowiedź na Twoje pytania jest zaraz pod Twoim postem z 05-02-2009 . Jeżeli chcesz wiedzieć coś jeszcze to śmiało pytaj.
Co do przedsionków w takich namiotach jak nasz to jest on moim zdaniem naprawdę duży. Dodatkową zaleta jest to,że wyposażony jest w podłogę i ma po obu stronach wnęki o wymiarach 60 x 160cm gdzie bez problemu mieszczą się bagaże i wszelkie "niepotrzebne" rzeczy.Pozdrawiam
Seb. napisał(a):polecam Fiord Nansen - Andy 4 opinie o nim np. na NGT
Teraz jest promocja na jeden kolor w E-Horyzoncie i mozna go kupic za 260zł !
Za taka kasę jest rewelacyjny...pytanie tylko czy taki typ namiotu ci odpowiada
pozdrawiam