W związku z tym ,że jest to mój pierwszy post na forum , kłaniam się wszystkim
W temacie namiotu z dwoma sypialniami mogę podzielić się swoim zakupem (jeszcze niestety nieprzetestowanym ) , który swój chrzest przejdzie właśnie w Chorwacji w tym roku. Bakcyla na biwakowanie moja rodzinka nabrała nad polskim morzem , więc chrzest przeszliśmy łącznie z burzą z piorunami ...Namiot mieliśmy nowy 4 osobowy (rodzinka 2+2) Coleman Rockspring 4, okazał się za mały ,za niski ...dlatego natychmiast go sprzedałem. Ruszyły poszukiwania ...czegoś większego z dwoma sypialniami. Wiele przeczytanych forów , opisów i rozmów tel.....wybór padł na Easy Camp HUNTSVILLE Twin . Namiot niezwykle solidny , taki na lata
To firma córka potentata firmy Outwell. Namiot nie jest tani , dlatego rozpocząłem poszukiwania dobrej ceny . Godziny spędzone w necie zaowocowały wyszukaniem tego namiotu na angielskim portalu amazon .....i tu bomba !! w cenie 770zł ,czyli 50% mniej niż w PL, wysyłka 45zł do Polski (oferują taką możliwość), po 3 dniach namiot miałem w domu.
Po czasie stwierdzam na razie dwa mankamenty. Brak zadaszenia nad wejściem i wysoki próg bez możliwości położenia ,ale to wszystko teoria, bo jeszcze go nie rozkładałem ...
Byłoby super , gdyby ktoś miał taki namiot i podzielił się opinią ,a jeśli nie to ja to zrobię po powrocie z Cr .